0

8 x doen op Times Square

Wanneer je aan New York denkt, denk je aan Times Square. Dit toch wel de meest bezochte plek van Manhatten en je kunt je hier gemakkelijk een hele dag vermaken. Hieronder laat ik een aantal hotspots zien op Times square, die je dus zeker niet mag missen!

#1 M&M Store

Deze winkel op Times Square is niet te missen! Je kunt natuurlijk wel raden wat je er kunt kopen… inderdaad M&M en dan ook echt in alle kleuren en smaken die je maar kunt bedenken.

#2 Disney Store

In deze winkel van 2 verdiepingen kun je je gek kopen aan Disneyspullen: poppen, kleding, dvd’s, knuffels en ga zomaar door.
Zeker leuk om even te gaan kijken!

#3 Spot The Naked Cowboy

Op Times Square kan je hem zomaar tegen het lijf lopen: The Naked Cowboy. Gehuld in cowboylaarzen, cowboyhoed en een witte slip, speelt hij liedjes op zijn gitaar!

#4 Kijk je ogen uit naar de tientallen billboards

Als je over Times Square loopt ontkom je niet aan alle billboards! In de avond geven ze veel licht en vallen ze extra op!

#5 Breng een bezoek aan Madama Tussauds

Je bezoek aan Times Square is niet compleet zonder een bezoek aan Madame Tussauds. De poppen zijn levensecht en zo kan je in 2 uurtjes met allerlei beroemdheden op de foto.

#6 Bezoek een musical op Broadway

Wij bezochten de musical ‘The Lion King’. Heel gaaf om een musical op Broadway mee te maken. Als je naar New York gaat, raad ik je ook echt aan om van te voren musicalkaartjes te kopen. Een mooie ervaring en een hele beleving.

#7 Ga zowel overdag als ‘s avonds

Times Square is zowel overdag als ‘s avonds ontzettend druk en levendig, dus je verveelt je hier nooit!

#8 Bewonder alle gele taxi’s

Je kent ze vast wel uit de film: de gele taxi’s. Op Times Square rijden er honderden!

 


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply