0

Appelpannenkoekjes

Ontbijten met pannenkoeken is meer dan normaal tegenwoordig, want er zijn zoveel healthy recepten. Zo heb ik er ook weer eentje voor je waar je mega blij van gaat worden. Deze appelpannenkoekjes zijn verantwoord, lekker en easy te maken. Ideaal voor de weekendontbijtjes!

Ingrediënten

  • 2 appels
  • 100 gram pannenkoekenmeel
  • 1 ei
  • 200 ml melk

Bereidingswijze:

  • Bereid het pannenkoekenbeslag door het meel, het ei en de melk te mengen tot een egaal beslag. Laat even een kwartiertje staan.
  • Schil de appels rondom, verwijder het klokhuis en snijd in plakken. Bewaar 1 helft en snijd deze in blokjes.
  • Verwarm wat olijfolie in de pan.
  • Haal de appelschijfjes door het beslag en bak aan elke kant 2 tot 3 minuutjes op laag vuur.
  • Bak ondertussen de overgebleven blokjes appel met kaneel.
  • Stapel de appelpannenkoekjes op elkaar en serveer met de warme appel met kaneel.

Zin in meer pannenkoekjes, bekijk dan eens de pannenkoekenpagina van Trood.

Heb jij dit recept of een ander recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply