0

City Hall in Leiden

City Hall in Leiden! Als je in Leiden woont, ken je dit restaurant waarschijnlijk sowieso. Je vindt deze Italian bistro-bar in het historisch centrum van Leiden en het is gevestigd in een deel van het monumentale Stadshuis. De combinatie van de mooie ligging en het unieke gebouw is al een bezoekje waard.

Het restaurant heeft een open keuken, is ruim opgezet en beschikt over een heerlijk groot terras, waar je met mooi weer kunt plaatsnemen.
City Hall is elke dag van de week geopend en je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Het restaurant serveert vooral Italiaanse gerechten en elke maandag, dinsdag en woensdag zijn alle pizza’s tussen 17.00 uur en 19.00 uur maar €10.
Je kunt bij enkele pastagerechten kiezen tussen een kleine en een grote portie.
Al ga ik graag altijd voor de grote portie:)

Een aantal gerechten op de kaart wordt bestempeld als ‘slow food‘. Op hun kaart beschrijven ze wat dit precies is: Good, Clean en Fair. Ik ben fan!

Hieronder een aantal foto’s van de gerechten die ik heb besteld en geloof me, alles was heerlijk!

Sinaasappel-gember thee. Gezond en lekker!

Deze pasta is zooooo lekker! Dus echt bestellen als je er bent: Tagliatelle Nero Con Gamberetti ofwel zwarte lintpasta met gebakken gamba’s.

Er is een ruime keuze in toetjes, maar de Fragola met verse aardbeien, vanille hangop, granaatappelijs en crumble van amandel is echt een topper.

Wanneer je een dagje bent in Leiden, sla City Hall dan zeker niet over en geniet van al het lekkers dat ze hebben.

 

 


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply