0

Contact en samenwerken

Vragen en reacties

Voor vragen over reisverslagen of recepten, kun je reageren onderaan de pagina van het desbetreffende blog.
Heb je een specifieke vraag, tips, aanbevelingen of ideeën? Stuur dan gerust een e-mail naar info@trood.nl

Samenwerken

Mijn lezers zijn geïnteresseerd in gezond en bewust eten. Ze zijn op zoek naar goede tips op dit gebied en lezen graag over een gezonde lifestyle. Ook zijn zij op zoek naar hotspots, de lekkerste en leukste restaurants of nieuwe merken en trends rondom voeding.

Daarnaast zijn mijn lezers geïnteresseerd in inspirerende, persoonlijke reisverhalen, gedetailleerde reisschema’s, mooie bestemmingen en tips voor deze bestemmingen.

Wil jij jouw product, bestemming, restaurant, merk, webshop, event of iets anders promoten op het gebied van voeding en/of reizen via mijn blog en/of social mediakanalen? Dan ga ik graag een leuke samenwerking aan. Denk hierbij aan:

  • advertorial of sponsored blogs;
  • reviews van producten, eetgelegenheden en hotel;
  • winacties;
  • sponsored posts via social mediakanalen;
  • een persreis.

Ik denk graag met jou mee om tot een optimaal resultaat te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar info@trood.nl.

Opsturen

Als food- en travelblogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe trends op het gebied van voeding (denk aan: producten, kookboeken, keukengerei enz.) en reizen of een gezonde leefstijl. Wil je mij iets toesturen op dit gebied? Dan ontvang ik dat natuurlijk graag. Stuur een e-mail naar info@trood.nl voor de adresgegevens.

PS. Wanneer een product wordt opgestuurd, geef ik geen garantie tot publicatie. Ik publiceer alleen, wanneer ik zelf volledig achter het product sta. Ik review naar waarheid en geef daarin mijn eerlijke mening.