0

De lekkerste restaurantjes op Nusa Lembongan

Ook op dit eilandje hebben we natuurlijk weer de heerlijkste restaurantjes gevonden, die ik hieronder met jullie zal delen inclusief jaloersmakende foto’s!

#1 Sandy Bay

Dit restaurant ligt naast Dreambeach en ligt aan het strand. De inrichting is rustig en stijlvol. Wij hebben hier 2 keer gedineerd en 1 keer geluncht. Ze hebben een haal- en brengservice en dat is echt heel erg fijn! Wanneer je Sandy Bay een whatsappje stuurt met daarin het hotel en hoe laat je wenst opgehaald te worden, reageren ze heel snel en staan ze netjes op tijd voor de ingang van je verblijf.

Je zit hier heerlijk aan een tafeltje met je voeten in het zand, met op de achtergrond het geluid van de zee.

De gerechten en drankjes zijn allemaal wat duurder dan de andere restaurantjes in de buurt, maar de kwaliteit en de hoeveelheid van het eten is dit dan ook waard. Daarbij zijn de prijzen nog steeds een stuk lager dan bij een restaurant in Nederland aan het strand.

Een aanrader is om (als je hier meerdere avonden eet) ook een keer allemaal kleine hapjes en voorgerechtjes te bestellen om vervolgens samen te delen! Wij hebben die avond echt genoten van al het heerlijke eten.

#2 Hai Tide

Dit restaurant ligt aan Mushroom beach. Het personeel is zeer vriendelijk en wanneer je een plekje aan de rand van het restaurant bemachtigd, heb je uitzicht op het strand en de zee. Wij hebben hier 1 keer geluncht en een keer gedineerd.

Helaas heb ik geen foto van ons avondeten, maar dit was een pizza. Heel simpel, maar wel heel lekker (en groot, niet onbelangrijk).

De handgesneden dikke frietjes zijn super lekker!

#3 Bali Eco Deli

Een restaurantje aan de kant van de weg en je moet eigenlijk weten dat het er zit, anders rij je er zo voorbij.

Voordat je naar binnen gaat moet je je slippers uitdoen. Bali Eco Deli probeert de hoeveelheid plastic op het eiland tegen te gaan. Wanneer je iets van plastic bij hen inlevert, krijg je 10% korting op de rekening. Verder kun je gratis water tappen als je een hervulbare fles bij je hebt. Heb je een plastic flesje dat je wilt hervullen? Dan kan dat ook tegen een zeer lage prijs. Wij namen hier een klein tussendoortje en het was allemaal weer heerlijk. Het bananenbrood is een aanrader! (Alhoewel mijn eigen variant ook heerlijk is!)


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply