0

De leukste restaurantjes van Lombok

In Lombok hebben wij bij verschillende restaurantjes weer heerlijk kunnen eten. Er is genoeg keuze en hieronder vertel ik je mijn tips.

#1 El Bazar

Een hip en modern restaurant midden in het cetrum (Kuta), waar ze mediterrane gerechten serveren. Het restaurant is Marokkaans getint en heeft ook Marokkaanse gerechten.
Het is een groot restaurant, al zou je dat op het eerste oog niet zeggen, maar je kunt helemaal naar achter lopen, waar nog een grote ruimte is.
Ik bestelde hier de tonijn, echt heerlijk vers.

#2 Kenza

Dit restaurant zit naast El Bazar. Hier kun je in principe de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en diner. Wij aten hier in de avond en tussen 17.00 uur en 20.00 uur is het happy hour voor de cocktails.


Je kunt hier van alles bestellen en ook voor vegetariërs en veganisten is dit een ideaal restaurant.
Ik bestelde als voorgerecht de veganistische wraps met kool en overheerlijk zelfgemaakte pindasaus.

Als hoofdgerecht bestelden we een pasta pesto en groene curry met vis.

#3 Selong Selo

In een ander blog vertelde ik al dat we hier de hele dag gebleven zijn, omdat het hier zo ontzettend mooi was. Wij hebben hier geluncht: een mezze-platter, hamburger met friet, edamama beans, vegetarische loempia’s en een lekkere smoothie. Het prachtige uitzicht… dat krijg je er gratis bij.

#4 Ashtari Lounge

Dit restaurant vind je opeens aan de kant van de weg midden op de berg. Je kunt hier niet alleen eten, maar ook een yoga-les volgen. Wij kwamen hier voor de lunch en wanneer je een plekje aan de rand bemachtigd, heb je (weer) fantastisch uitzicht.
We zijn hier op de Westerse tour gegaan: pizza en hamburger met friet.
Ook dronk ik hier een heerlijke matcha latte.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply