0

De mooiste foto’s aan de muur

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik tijdens mijn reizen heel veel foto’s maak. En als ik zeg heel veel, dan bedoel ik ook heel veel: soms wel honderden of zelfs meer dan duizend. Er zijn zoveel mooie plekjes op de wereld die ik graag wil vastleggen.

Naast het feit dat ik veel foto’s maak tijdens mijn reizen, maak ik natuurlijk ook veel foto’s van alle lekkere gerechten die ik maak.

Als ik terugkom van vakantie is vaak één van de eerste dingen die ik doe , na het uitpakken van de koffers, de foto’s importeren naar de computer en vervolgens sorteren, verwijderen, bewerken enz.

Ik maak elk jaar een fotoboek waarin alles foto’s van dat afgelopen jaar terugkomen, uiteraard is er alleen plek in dit boek voor de mooiste plaatjes. Natuurlijk bekijk ik mijn fotoboeken wel eens, maar dit is misschien 1 of 2 keer per jaar. Daarnaast zijn de foto’s in mijn fotoboek maximaal een A-4tje groot en vaak nog kleiner, anders passen al die foto’s nooit in het boek!

Daarom vind ik het ook leuk om mijn foto’s op een andere manier af te laten drukken zoals een foto op hexagon. Hexagon verwijst naar de vorm van de foto: een zeshoek. Is weer eens wat anders dan die standaard fotoformaten! De hexagon wordt gemaakt van forex: een kuststof materiaal met een witte en gladde bovenlaag. Het materiaal is licht van gewicht en daarom ook makkelijk op te hangen aan de muur. Daarbij geeft het een mooie moderne look. Ook leuk is om meerdere hexagons af te laten drukken, zo krijg je een speels effect op de muur.

Ook leuk en origineel: een wandcirkel! Je mooiste foto op een grote cirkel aan de muur: helemaal hip op dit moment! Je kunt ‘m bij CanvasCompany bestellen op aluminium, kunststof, karton of als behangsticker. Doordat je het materiaal kunt kiezen, zorg je er voor dat het helemaal aansluit bij jouw interieur. Mooi voor in de keuken (zoals hieronder) boven de bank of boven je bed in de slaapkamer!

Druk jij je mooiste foto’s ook af? En zo ja, hoe? Ik ben benieuwd!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met CanvasCompany, de foto’s in deze blog komen ook van de website van CanvasCompany. Ik review naar waarheid en geef daarin mijn eerlijke mening.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply