0

Eten in New York

In New York zijn wel duizenden restaurants en het is dan ook lastig kiezen. Drie eetgelegenheden sprongen er toch wel uit waaronder 2 zeer bekende. Hieronder deel ik deze plekjes met jullie.

#1 Shake Shack

Je kunt New York niet verlaten zonder bij Shake Shack te hebben gegeten. Je vindt Shake Shack in Madison Square Park en wanneer je hier wat wilt eten, moet je wel wat geduld hebben, want er staat een lange rij! Daar staan ze ook bekend om. Je koopt hier heerlijke burgers (ja, ook vega!), friet en milkshakes. Echt Amerikaans dus.

# John’s Pizzeria

Als je hier Pizza wilt eten, moet je ook hier rekening houden met een wachtrij. Je kunt je pizza helemaal zelf samenstellen met ingrediënten en de pizza die je krijgt kun je gemakkelijk met z’n tweeën delen. Je zit op houten bankjes en de sfeer is niet per se heel gezellig te noemen. Toch de moeite waard om langs te gaan, want het is een erg bekend restaurant en de pizza was natuurlijk erg lekker!

#3 Chinatown

In Chinatown kun je op elke hoek van de straat wel wat eten. Wij aten in de nieuwe foodhall ‘Canal street Market’, waar dus meerdere eetgelegenheden zitten, een heerlijke vegetarische wrap en dim sum.

#4 Bagels en Muffins

Deze zijn natuurlijk overal te koop, maar bij ons lagen ze elke ochtend ook bij het ontbijt en wanneer je in Amerika bent, kun je dit natuurlijk niet overslaan.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply