0

Frisse pindasaus

Een frisse pindasaus? Jazeker! En geloof mij maar, deze vind je heerlijk! Al eerder plaatste ik een receptje van homemade pindasaus. Van de ingrediënten van de pakjes en zakjes in de supermarkt, word ik namelijk niet vrolijk.

Het receptje van de andere pindasaus is heerlijk bij bijvoorbeeld patat, maar ik vond deze te dik en te zwaar voor bijvoorbeeld door de noedels.

Vandaar dit nieuwe recept, zoals ik al zei: lekker voor door de noedels, bij de nasi, bami of…. verzin maar wat lekker! De sinaasappel zorgt voor net wat meer frisheid en de gember proef je op de achtergrond.

Ingrediënten:

  • 1 sinaasappel (schil halve sinaasappel en sap)
  • 1 el sojasaus
  • 1 el appelciderazijn
  • 3 el pindakaas
  • 2 cm gember/1 tl gember

Bereidingswijze:

  • Was de sinaasappel en rasp de helft van de schil.
  • Pers de sinaasappel daarna uit.
  • Schil en rasp de gember.
  • Doe alle ingrediënten bij elkaar, en roer goed totdat er een egale substantie ontstaat.

Heb je deze pindasaus gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply