Deze geitenkaassalade met peer is een echte maaltijdsalade. De peer zorgt voor een fris tintje en de walnoten voor een lekkere hartige bite. De zachte geitenkaas is lekker romig. Deze salade is heerlijk in combinatie met balsamico azijn, maar dan wel goede! Zelf vind ik de dikkere balsamicoazijn een stuk lekkerder, want andere kunnen zo waterig zijn, waardoor alles naar de bodem zakt. De balsamico azijn van Bertolli blijft lekker kleven aan de ingrediënten. Deze salade staat binnen 5 minuten op tafel!
Ingrediënten:
- 75 gram veldsla
- 100 gram zachte geitenkaas
- 2 peren
- handje walnoten
- balsamico azijn
Bereidingswijze:
- Was de veldsla en laat uitlekken.
- Schil de peren snijd in blokjes.
- Doe de veldsla in een kom, verdeel de peren er over, verkruimel de geitenkaas en top af met de walnoten.
- Verdeel de balsamicoazijn naar smaak over de salade.
Trek gekregen in nog meer salades? Bekijk dan eens de pagina met salades. Daar vind je vast nog iets lekkers tussen!
Heb jij deze geitenkaas salade of een ander recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?
No Comments