0

Gele mangocurry

Deze gele mangocurry heeft slechts 6 ingrediënten, is in een mum van tijd klaar en is super smaakvol. Dat komt door de biologische mango-curryspread van Koro. De curryspread geeft een romige smaak aan deze curry en waar ik heel blij van word, is dat er geen gekke toevoegingen in deze spread zitten. Gewoon heel veel kruiden, mango, zonnebloempiten en koolzaadolie. Door een half potje toe te voegen aan het geheel, krijg je een heerlijke, gele, gezonde en smaakvolle curry.

Ik gebruik de kipstuckjes van de Vegetarische Slager en zo blijft het een vegetarisch gerecht, maar toch met een lekkere bite. Uiteraard voegde ik nog wat extra stukjes mango toe. Dat maakt deze curry erg fris en zomers!

Ingrediënten:

  • 1/2 potje biologische mango-curryspread van Koro
  • halve mango
  • 250 gram rijst
  • Kipstuckjes van de Vegetarische Slager
  • 1 gele paprika
  • 1 ui

Bereidingswijze:

  • Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes.
  • Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de vegetarische Kipstuckjes toe en bak krokant.
  • Voeg dan de gele paprika toe en bak 2 minunuten mee.
  • Snijd de halve mango in blokjes.
  • Kook de rijst volgens de verpakking, giet af en laat uitlekken.
  • Voeg een half potje biologische mango-curryspread toe aan de kipstuckjes en roer door elkaar.
  • Voeg vervolgens de rijst toe. Serveer de curry in diepe borden of kommen en top af met de mangoblokjes.

Zin gekregen in meer curry? Kijk dan eens op de currypagina n Trood. Daar vind je vast nog meer lekkere dingen!

Heb jij deze curry of een ander recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply