0

Geurwolkje

Heb je wel eens van Geurwolkje gehoord? Of misschien beter gezegd: geroken? Ik mocht een Geurwolkje Diffuser met etherische olie ontvangen om te ervaren hoe ontspannend dit kan zijn. Hieronder vertel ik je daar graag mee over*!

Ontspanning

De co-founders van Geurwolkje geloven in het feit dat ontspanning de mens in staat stelt om te kunnen doen wat ze willen. Wanneer ik daar langer bij stil sta, ben ik het daar eigenlijk wel mee eens. Hoe fijn is het om altijd helemaal ontspannen te zijn? Geen stress, geen zorgen, gewoon relaxt zijn. Ik ben er wel van overtuigd dat stress slecht is voor de mens. Het maakt je onvriendelijker, prikkelbaar en je bent snel afgeleid. Ontspanning is voor mij dan ook zeker belangrijk.

Zelf ontspan ik graag door een aantal keer per week te sporten, waaronder hardlopen, rustig een tijdschrift of boek te lezen op de bank, lekker naar buiten te gaan en natuurlijk vind je mij ook veel in de keuken om gezonde en lekkere baksels te maken. Verder kan ik genieten van stedentrips en mooie reizen: ik ben dan ook echt meer ontspannen. De vraag voor mij was dan ook: kan Geurwolkje bijdragen aan ontspanning?

Geurwolkje Diffuser

Ik ontving de Geurwolkje original Nimbus 2.0 Diffuser 200 ML Licht hout. Deze is tegelijkertijd een nachtlampje! Samen met deze Geurwolkje diffuser ontving ik de etherische oliën ‘fris briesje’ en ‘boswandeling’. De geur van ‘buiten’ vind ik altijd heerlijk, dus dat moet toch ontspannend zijn?

Wat je doet is het volgende: je vult de diffuser met water, doet er een aantal druppels etherische olie in en zet de diffuser aan voor 2, 4 of 8 uur (natuurlijk kun je de diffuser ook eerder uitzetten). Zo simpel is het! Vervolgens verspreid de diffuser een stoom door de ruimte en een heerlijk (zelfgekozen) geur.

Naast het feit dat het lekker ruikt, zorgt de diffuser ook veel een betere luchtvochtigheid in de kamer. Het is natuurlijk altijd goed om je huis te ventileren, maar de vraag is: doe je dat voldoende? De diffuser draagt daar in ieder geval aan bij!

Conclusie

Ik moet eerlijk zeggen: het is wel heel fijn als de kamer zo heerlijk ruikt. Het doet je denken aan het bos, buiten wandelen, in de natuur zijn, allemaal dingen die (voor mij) ontspannend zijn. Geur heeft dus wel degelijk invloed op je gemoedstoestand.

Niet onbelangrijk: de diffuser ziet er ook stijlvol uit. Je hebt allerlei verschillende soorten, zodat je er één kunt kiezen die het beste bij jouw interieur past. Zo gaat de diffuser op in de rest van je meubels.

Al met al is het een mooi accessoire, dat zorgt voor een goede luchtvochtigheid en een fijne, ontspannende geur in de kamer.

*Ik publiceer alleen, wanneer ik zelf volledig achter het product sta. Ik review naar waarheid en geef daarin mijn eerlijke mening.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply