0

Gnocchi in avocadopesto

Gnocchi in avocadopesto, dat klinkt hemels toch? Dat is ’t ook! De gnocchi is krokant van buiten en zacht van binnen en de avocadopesto maakt er een romig geheel van. Je hoeft maar weinig ingrediënten en smaakmakers toe te voegen om van dit gerecht een succes te maken.

Wat ook zo fijn is aan deze gnocchi in avocadopesto: je hebt weinig ingrediënten nodig en het staat echt in 15 minuten op tafel. Dus ook als je geen zin hebt om uitgebreid te koken, kun je toch heel culinair, lekker én gezond eten!

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 500 gram gnocchi
  • 1 avocado
  • 100 gram spinazie
  • 75 ml olijfolie
  • 2 el knoflookolie
  • 2 teentje knoflook
  • 1 tomaatje
  • peper naar smaak

Bereidingswijze:

  • Verwarm wat knoflookolie in een pan en bak de gnocchi licht krokant.
  • Maak ondertussen de pesto: schil de avocado en hak de knoflook fijn en doe deze ingrediënten samen met de spinazie, olijfolie en peper in een blender. Mix tot een egaal geheel.
  • Voeg de pesto toe aan de gnocchi.
  • Snijd de tomaat in stukjes en voeg toe aan gnocchi.
  • Roer het geheel door elkaar en verwarm nog even.
  • Serveer in 2 diepe schaaltjes.

Tip:

  • Ook lekker met geraspte kaas en geroosterde pijnboompitjes.

Meer gerechten met gnocchi? Bezoek de gnocchipagina dan eens!


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply