0

Gnocchi in kruidige tomatensaus

Deze gnocchi in kruidige tomatensaus is niet alleen heel erg lekker, het vegetarische gerecht staat ook nog eens binnen 20 minuten op tafel. Je kunt de gnocchi eerst koken of bakken. Ik ga vaak voor bakken, dan wordt de gnocchi lekker krokant.

Om het gerecht goed te kruiden gebruik ik de kruiden van Verstegen. Zonder toegevoegde suikers of e-nummers: echt alleen maar kruiden. Doordat er al van alles in deze Italian Blend zit, hoef je zelf geen enkele kruiden meer toe te voegen. Snel, handig en dus ook nog verantwoord!

Door het gerecht af te toppen met geraspte Parmazaanse kaas en wat basilicum kom je helemaal in Italiaanse sferen met dit gerecht.

Ingrediënten voor 2 á 3 personen:

Bereidingswijze:

  • Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de gnocchi krokant.
  • Snipper ondertussen de rode ui en snijd de courgette in blokjes.
  • Voeg de ui en courgette toe en bak mee totdat de courgette wat zacht begint te worden.
  • Voeg nu de tomatenblokjes, samen met de Italian Blend toe en verwarm mee.
  • Schep de gnocchi in diepe borden en top af met wat geraspte Parmezaanse kaas en basilicumblaadjes.

Ben je ook zo gek op gnocchi? Kijk dan eens op de gnocchi pagina van Trood. Daar vind je nog veel meer lekkere gerechten.

Heb je dit recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply