Weer zo’n heerlijk recept met gnocchi. Deze keer met zalm en een heleboel gezonde en voedzame groentes: sperziebonen, paprika en courgette! Je kunt de kleur van de paprika zelf bepalen, maar ik vind het altijd leuk om verschillende kleuren in een gerecht te combineren, vandaar de oranje paprika in dit gerecht.
De roomkaas zorgt er voor dat het geheel iets smeuïger wordt.
Heerlijk met een beetje geraspte kaas!
Ingrediënten:
- 500 gram gnocchi
- 200 gram sperziebonen
- 200 gram gerookte zalm
- 1 oranje paprika (andere kleur kan ook)
- 1 courgette
- 1 eetlepel roomkaas
- peper naar smaak
- eventueel geraspte kaas
Bereidingswijze:
- Maak de sperziebonen schoon en kook deze beetgaar.
- Snijd ondertussen de paprika en de courgette in blokjes.
- Verwarm wat (kokos- of olijf)olie in een diepe pan en bak de gnocchi krokant.
- Giet de boontjes af, laat uitlekken en voeg toe aan gnocchi, samen met de paprika en de courgette.
- Laat de groente op laag vuur zacht worden en snijd ondertussen de zalm in reepjes.
- Voeg de zalm, samen met de eetlepel roomkaas toe en roer alle ingrediënten goed door elkaar.
- Serveer de gnocchi in diepe borden en garneer eventueel met geraspte kaas.
No Comments