Deze groene pastasalade is een echte maaltijdsalade, maar doet het ook goed als bijgerecht bij de barbecue. De pasta zorgt er voor dat je een verzadigd gevoel hebt na het eten van deze salade.
Zelf ben ik gek op de witte kaasblokjes van Apetina in olie. Geen gekke toegevoegde suikers of e-nummers, maar wel vol van smaak. Het is een echte smaakmaker in elke salade.
De komkommer zorgt voor een fris tintje en de avocado… tsjah een avocado is eigenlijk altijd goed!
Gezond, lekker en klaar in een handomdraai!
Ingrediënten:
- 250 gram henneppasta (of andere pasta naar keuze)
- 75 gram veldsla
- 265 gram Apetina witte kaasblokjes
- 1 grote avocado
- 1 komkommer
Bereidingswijze:
- Kook de pasta beetgaar.
- Was de sla, laat uitlekken en doe in een grote schaal.
- Was de komkommer en snijd in blokjes.
- Schil de avocado en snijd in blokjes.
- Giet de pasta af, spoel af met koud water en laat uitlekken.
- Voeg de pasta, komkommer, avocado, fetablokjes en 3 el olie uit het potje kaasblokjes toe aan de veldsla. Mix door elkaar en serveer in diepe borden.
Zin gekregen in meer salades? Bekijk dan eens de pagina met salades. Daar vind je vast nog iets lekkers tussen!
Heb jij deze pastasalade of een ander recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?
No Comments