0

Herinnering aan de reis

Wanneer ik op reis ga ben ik altijd al ruim van te voren bezig met inpakken. Iets wat ik vaak als eerste klaar zet is mijn fotocamera: De Nikon D3400. Deze gaat eigenlijk altijd mee!

Tijdens mijn reis schiet ik gerust honderden foto’s. Je kunt je toch bijna niet meer voorstellen dat je vroeger slechts 2 fotorolletjes meenam op vakantie en er pas bij het afhalen van de foto’s achterkwam of ze waren gelukt?!

Eenmaal weer thuis begin ik met het selecteren van de foto’s. Ongeveer de helft verwijder ik ook meteen, omdat ik op dezelfde plek soms wel 12 foto’s maak. De mooiste bewaar ik natuurlijk en sla ik op, op mijn computer!

Elk jaar maak ik van een heel kalenderjaar een fotoboek, waarin ook al mijn reizen terugkomen. Ik vind het heerlijk om af en toe door mijn fotoboeken te bladeren en in gedachte weer terug te gaan naar al die mooie plekken! Echter pak ik zo’n fotoboek slechts ongeveer 2 keer per jaar. Daarom druk ik ook wel eens losse foto’s af voor in fotolijstjes van verschillende formaten. Wel vind ik dat het in huis al snel druk kan worden met zoveel verschillende foto’s. Ik heb er dan ook maar een paar, zodat het niet te rommelig wordt.

Een mooie oplossing hiervoor is ook om één mooie foto op hout af te laten drukken en deze op te hangen in bijvoorbeeld de huiskamer of de slaapkamer. Zo kun je elke dag in gedachte teruggaan naar die mooie, bijzondere plek of dat mooie moment.

Op de website van FotoOpHoutStunter.nl kun je zo’n foto bestellen in allerlei formaten. Je kunt zelf kiezen op welk soort hout je dat wilt, dat betekent dus ook dat je een foto op hout voor buiten kunt bestellen. Leuk voor bijvoorbeeld onder de overkapping bij de loungeset, waar je ‘s avonds in de late uurtjes nog geniet van de warmte en je je met deze foto weer waant op het strand!

Wanneer je geen keuze kunt maken voor één foto kun je ook een foto op hout goedkoop laten maken in de vorm van een collage. Zo heb je al je favoriete foto’s op één paneel of houten plaat. Je kunt dan 5 tot 15 foto’s selecteren!

Wanneer je veel reist, is het ook heel tof om een wereldkaart op hout te bestellen en op te hangen. Zo kun je bijhouden waar je allemaal al geweest bent met punaises of vlagspeldjes (deze worden er bij geleverd). Het is natuurlijk het leukste om te zien dat er steeds meer vlaggetjes bijkomen! Je kunt kiezen uit verschillende soorten wereldkaarten, zodat deze het beste past bij jouw interieur en stijl.

Hoe zorg jij ervoor dat je af en toe nog terug kunt kijken op jouw mooie reis?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met FotoOpHoutStunter.nl. Ik review naar waarheid en geef daarin mijn eerlijke mening.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply