0

Hescom keukengerei, pannen en messen

Wat moet een foodie zoals ik nou zonder goed keukengerei? Inderdaad, niets! In winkels ben ik onbewust altijd wel aan het snuffelen naar nieuwe dingen voor in de keuken. Wel vind ik het belangrijk dat mijn spullen voor in de keuken van zeer goede kwaliteit zijn en er ook nog eens een beetje leuk uitzien. Ik gebruik alles vaak en veel, dus het moet wel lang meegaan. De producten van Hescom zijn dan ook een uitkomst voor mij. Ze bieden alles om snel en efficiënt te kunnen koken voor homecooks zoals ik.*

Verder is het leuk om te weten dat zij ook toegankelijke en gemakkelijke kooktips- en trucs delen en lekkere recepten voor beginnende en halfgevorderde koks. Altijd leuk om weer wat inspiratie op te doen.

Van Hescom ontving ik de volgende producten en ik laat je er graag kennis mee maken:

12-delige Keukengerei set met houder

Wat kun je verwachten? Een borstel, pannenlikker, pastalepel, open spatel, opscheplepel, gesloten spatel, soeplepel, saladelepel, spatel, ronde schraper, eierklopper en opbergbak.

Zo dat is een hele rij aan keukengerei! Het is gemaakt van stevig food-graded siliconen. Ideaal, want: nooit meer krassen in je mooie pannen! Plastic keukengerei kan snel smelten, ook daar heb je geen last meer van, want dit siliconen keukengerei is hittebestendig tot 230 graden. Ik kan mij overigens ook niet voorstellen dat je pan warmer wordt dan deze temperatuur, dus dit keukengerei is altijd goed in te zetten.

Het handvat is van hout en ligt lekker in de hand. Dit komt ook omdat ze licht zijn. Deze set is niet alleen onmisbaar in de keuken, maar is ook nog eens stijlvol en mag gezien worden. Heb je van die leuke haakjes in je keuken? Dan kun je deze set ook ophangen, want ze hebben ophanggaten. Liever alles bij elkaar? Dan stop je ze in de opbergbak! Deze keukengerei set kan gelukkig ook gewoon in de vaatwasser, waardoor een afwasje met de hand niet nodig is.

Wanneer je bij Hescom bestelt, is jouw product ook snel in huis, want de voorraad is in Nederland. Dat betekent voor 23.30uur besteld = morgen in huis! Leuk om te weten is dat het een jong bedrijf is, dat nog volop groeit zowel in assortiment, als in duurzaamheidsprojecten. Zo maken ze al enorme verbeteringen in het gebruik van verpakkingsmaterialen die minder milieubelastend zijn.

Een bedrijf dat rekening houdt met mij, als homecook en met duurzaamheid, zijn bedrijven die mij erg aanspreken.

Neem eens een kijkje op hun website voor mooie producten of voor lekkere recepten!

*Ik publiceer alleen, wanneer ik zelf volledig achter het product sta. Ik review naar waarheid en geef daarin mijn eerlijke mening.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply