0

Hilton Royal Parc Soestduinen

Een nachtje weg in eigen land, kan voelen als een korte vakantie. Dat gevoel kreeg ik ook bij Hilton Royal Parc Soestduinen. Een hotel tussen Utrecht en Amersfoort in op een mooie, groenrijke locatie.

Hotel

Bij aankomst parkeer je de auto voor het hotel. Er zijn 250 gratis parkeerplakken.

De kamers van het hotel zijn pas gerenoveerd en dat is te zien! Een heerlijk groot bed, dat lekker ligt (heel belangrijk!) een ruime badkamer met apart bad en een aparte douche en er is ook goed nagedacht over de styling van de kamers.

De kamer heeft origineel, mooi behang, een frisse, moderne vloer met daarop een leuk, vrolijk, gekleurd kleed. Ook over de accessoires is gedacht: goudkleurige tafeltjes, fotolijstje en overige passende accessoires.

Elke kamer heeft een balkon met stoeltjes. Heerlijk om daar te zitten met de ondergaande zon. Onze kamer had uitzicht over de aangrenzende golfbaan. Dat was absoluut een pluspunt.

In de kamer vind je gratis koffie en thee. De badkamer is voorzien van handdoeken, bodylotion, douchegel, shampoo, zeepjes en haarnetjes.

Faciliteiten hotel

Op je balkon zitten en kijken naar de golfende mensen is leuk, maar er is meer te zien en te doen in en rondom het hotel! Het hotel biedt een ruim zwembad met aangrenzend een sauna en een Turks stoombad. Ook kun je terecht in de Health Club. Ben je sportief en kun je niet een dagje zonder sporten? Dan kun je gebruik maken van het fitnesscentrum, met uitzicht op het zwembad.

De omgeving van het hotel is erg mooi. Zoals ik al eerder zei grenst de golfbaan aan het hotel. Ideaal dus om een dagje golfen te combineren met een nachtje slapen in Hilton Royal Parc Soestduinen. De baan bestaat uit 9 holes. Ik heb hier voor het eerst gegolfd en ik wil nu zeker meer en vaker gaan oefenen!

Je kunt ontbijten, lunchen en dineren in het hotel, maar op 5 minuten rijden is er ook een klein centrum met wat eetgelegenheden. ‘s avonds aten wij bij Charlie’s 33. Een klein restaurant met verschillende soorten hamburgers. Mocht je hier gaan eten, dan zou ik zeker de zoete aardappelfrietjes bestellen met Parmezaanse kaas. Die kan natuurlijk niemand weerstaan!

De volgende ochtend namen wij plaats in de ontbijtzaal. Leuk om een plekje bij het raam te zoeken of met mooi weer buiten op het terras te zitten. De ontbijtzaal geeft weer uitzicht op de golfbaan. Er is voor iedereen wel wat lekker te vinden bij het ontbijt. Verschillende soorten harde en zachte broodjes, vers wit en bruin brood, fruit, yoghurt, ei, poffertjes, zelfgemaakte wafel, verse sapjes en ook heel lekker: je kunt hier een omelet bestellen met allerlei zelfgekozen ingrediënten. Ik ging voor een omelet met zalm en kaas.

Zoals ik al zei: één nachtje weg, kan voelen als een korte vakantie: een mooie kamer, golfen, zwemmen, sauna en lekker eten. Na zo’n weekend kom je helemaal ontspannen terug.

Ook een kamer boeken? Dat kan hier!


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply