0

Homemade zalmsalade

Homemade zalmsalade: lekker en ook nog eens zonder allerlei kunstmatige toevoegingen! Bij het maken van sushi, had ik wat gebakken wilde zalm over. Zonde om weg te gooien. Dus maakte ik er een zelfgemaakte zalmsalade van!

Je kunt natuurlijk kruiden en specerijen toevoegen naar smaak, maar met onderstaand recept heb je een mooie basis.

Lekker voor op een broodje of een toastje bij de borrel!

Ingrediënten:

  • 75 gebakken wilde zalm
  • 2 tl mosterd
  • 1,5 el magere kwark
  • 1 ei
  • flink wat peper
  • 1 tl paprikapoeder

Bereidingswijze:

  • Kook het ei hard.
  • Doe alle ingrediënten in een mixer en maal tot een egaal geheel.
  • Serveer met wat brood of toastjes.

Meer sauzen, smeersels en dips? Kijk dan eens op de pagina!


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply