0

Jouwbox editie 10

Ja echt waar: jouwbox editie 10 alweer! Sinds editie 4 heb ik een mooie samenwerking* met Jouwbox en daar ben ik heel erg blij mee. In de box zitten elke keer weer producten die zowel goed zijn voor mij als voor het milieu. Ralph Moorman selecteert steeds de producten voor Jouwbox. Dit zijn altijd eerlijke en natuurlijke producten.

Deze keer heeft Ralph Moorman in samenwerking met Amber Alberda de producten voor Jouwbox editie 10 samengesteld. Amber is voedingscoach en auteur van maar liefst 8 (kook)boeken.

Ben je benieuwd wat er in de box zit? Ik ga het je allemaal vertellen!

’s ochtends de dag beginnen met een kopje thee vind ik heerlijk. Zeker in de winter. Regelmatig doe ik plakjes verse gember in mijn kopje groene thee. Met de thee van ‘I Do!‘ hoeft dat niet meer. Dit is een groene thee mét gember. Wat ik zelf nog een lekkere toevoeging vind is een schijfje citroen of sinaasappel. Perfecte start van de dag!

Alleen een kopje thee is niet voldoende voor mij om de dag te starten. Een aantal keer per week eet ik een bakje kwark of yoghurt of maak ik een lekkere smoothie. Hier doe ik vaak een theelepel cacaopoeder doorheen. Niet alleen heel lekker vanwege de chocoladesmaak, maar ook gezond! De biologische cacao van Mattisson komt hier thuis dus goed van pas. Waarom de cacao zo gezond is? Het bevat veel flavonoïden, een belangrijke antioxidant die je lichaam beschermt tegen vrije radicalen. Wat er gebeurt als je niet wordt beschermt tegen de vrije radicalen? Dan kun je vaker ziek worden of sneller verouderen. Neem dus nog maar een schepje!

Ik had er nog nooit van gehoord, totdat ik het tegenkwam in jouwbox editie 10: Okinawa mineralen uit de natuur van The Health Factory. Dat maakt deze box ook zo leuk: je ontdekt steeds weer nieuwe producten. Mineralen zijn belangrijk en zelfs onmisbaar voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling. Mineralen maakt het lichaam niet zelf aan, dus het is belangrijk deze tot je te nemen. De Okinawa mineralen kun je in de juiste dosering door je yoghurt doen of in een glas water.

In het weekend ontbijt ik vaak eerst en daarna ga ik naar de badkamer om te douchen. Daar kan ik nu mijn haar wassen met de Shamboo bar & Conditioner van Bee Hoenst Cosmetics. Een shampoo en conditioner in één. En ja, deze shampoo schuimt ook!

Verder zeep ik mij in met de ‘African Black Soap’ van Natural Heroes. De zeep wordt gemaakt van de as van lokale planten, cacao peulenschil en palmboombladeren en is 100% veganistisch, biologisch en fairtrade. De zeep helpt mij het aanmaken van collageen, wat de huid jong houdt. Goed inzepen dus;).

Na het douchen smeer ik mij altijd in met een bodylotion, alles om de huid te hydrateren toch?! Deze keer met de Vegetal Oil Emulsion van Piroche. Deze olie zorgt ervoor dat de huid haar elasticiteit behoudt. Het hydrateert de huid en is ook nog eens geschikt als massageolie.

Voor mijn gezicht gebruik ik de ‘Leave-me-on Autumn Mask’ van Mudmasky. Een masker dat je dus op je gezicht laat zitten als een soort dagcrème. Het autums mask is op waterbasis en helpt de huid te herstellen en tot 8 uur te hydrateren. Dat kunnen we wel gebruiken na de zomer!

Ik wil wel fris de deur uit, dus een deo mag niet ontbreken. De ‘Zilver Deo Zomer Breeze’ van Erica is een roller die transpiratie vermindert en gaat de ontwikkeling van vervelende geur-vormende bacterien tegen, zonder de poriën af te sluiten.

Daarna nog even tanden poetsen met de ‘Natural White Tootpaste’ van Colaboo. Een tandpasta met limoensmaak en 100% veganistisch. Uiteraard poets ik mijn tanden ’s avonds weer! De tandpasta zat trouwens in een heel leuk zakje met een mooie tekst!

Nog even een handcrème Shea Butter op van Seacret op en ik heb heel mijn huid weer goed verzorgd. Van deze handcrème worden je handen heerlijk zacht.

Wil je na bovenstaande gelezen te hebben ook de box aanschaffen? Op www.jouwbox.nl kun je de box kopen! Je hebt 2 opties:

  1. Een losse box. Deze bevat 11 producten en heeft een winkelwaarde van €160 en kost €49,95;
  2. Een Member box. Deze bevat ook 11 producten en heeft een winkelwaarde van €160 en kost €39. Wanneer je member wordt, krijg je elke editie geleverd!

*Ik publiceer alleen, wanneer ik zelf volledig achter het product sta. Ik review naar waarheid en geef daarin mijn eerlijke mening.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply