0

JouwBox editie 8

Voor de 5e keer mocht ik een JouwBox ontvangen! En dat is een cadeautje kan ik je vertellen! In de box vind je producten die zorgvuldig zijn uitgekozen: eerlijke en natuurlijke producten vind je in elke editie!

Mocht je JouwBox nog niet kennen, dan kun je na het lezen van deze blog, ook mijn andere blogs lezen over editie 4, editie 5, editie 6, en de kersteditie.

Hieronder ga ik je laten zien wat er allemaal voor lekkers en leuks in editie 8 is te vinden, voor huid, haar, mind en lijf!

Als ‘foodie’ lees ik graag dingen over gezonde voeding. Wat doet voeding met je gezondheid, je lijf, je hersenen? Ik vind het leuk om te lezen, maar vooral interessant. Ik sta stil bij wat ik lees en bedenk ‘wat ga ik met deze informatie doen?’.

Het magazine Medisch Dossier verschijnt 10 keer per jaar en heeft als doel om mensen te helpen bij het maken van betere gezondheidskeuzes. Interessant, want dat probeer ik ook te doen met Trood. Een mooi tijdschrift dat helemaal bij mij aansluit!

Tijdens het lezen van dit interessante magazine, ga ik er lekker voor zitten met een maskertje. En niet zomaar één. Dit is een masker dat er niet meer afgehaald hoeft te worden. Handig! Ook handig: dit masker van Mudmasky beschermt je huid met een SPF10. Hoe lekker de zon ook is, smeren is zó belangrijk!

Niet alleen je gezicht heeft wel eens een masker nodig. Ook je haar wil wat! Het masker van Maybeauty bevat arganolie, keratine en verjongende eiwitten. Hierdoor word je haar heerlijk zacht en glanzend. Laat het 30 minuten zitten en geniet van haar dat makkelijk doorkambaar is. En die 30 minuten kom je wel door als je toch al lekker zit met het Magazine!

Magazine, maskertjes, het enige dat nog mist is een kopje thee. Laten er nou net heerlijke smaakjes thee van Joan in de JouwBox zitten! Deze thee komt uit Nederland en is gemaakt van de plant Camellia Sinensis. Helemaal genieten dus!

Zitten de 30 minuten er op van je haarmasker? Ga dan lekker in bad met het dode zeezout van Sea.Line. Het zeezout ontspant, is hydraterend en zuiverend. Ook heel fijn als je last hebt van stijve spieren na het sporten bijvoorbeeld. Na een bad met dit zeezout velen ze weer soepel en ontspannen aan.

Na het bad is het altijd fijn om je gezicht goed te hydrateren. Dat kan met de dagcrème Gelee Royale van Bee Honest Cosmetics. Bee Honest Cosmetics heeft natuurlijke en diervriendelijke cosmetica en maakt zich sterk voor eerlijke handel. Dat de crème diervriendelijk is vind ik heel fijn! Ik probeer hier namelijk ook altijd rekening mee te houden in mijn voeding.

Ik gebruik over mijn dagcreme altijd een moisturizer. Komt dat even goed uit dat het serum van By Kelsha in de box zit. Ook deze is weer 100% natuurlijk en hydrateert de huid. Het helpt ook tegen lijnen en rimpeltjes: dat kan nooit kwaad toch?!

Na dit hele ritueel nog even lekker tanden poetsen met de, zoals ze zelf zeggen, ultra zachte tandenborstel en fluoridevrije tandpasta van Bluem. De Xylitol in de tandpasta helpt gaatjes te voorkomen en de zachte tandenborstel beschermt het weefsel in de mond. Natuurlijk net zoals altijd wel 2 keer per dagen poetsen!

Aan het einde van de dag gaat alle make-up er weer af en dan komt de tonic lotion van Rosalpina goed van pas. Wanneer je gezicht helemaal schoon is, breng je de lotion aan op je gezicht door middel van een wattenschijfje. Even voorzichtig deppen om je huid te verzachten en te verfrissen.

Wil je na bovenstaande gelezen te hebben ook de box aanschaffen? Op www.jouwbox.nl kun je de box kopen! Je hebt 2 opties:

  1. Een losse box. Deze bevat 9 producten en heeft een winkelwaarde van €158 en kost €49;
  2. Een Member box. Deze bevat ook 9 producten en heeft een winkelwaarde van €175 en kost €39. Wanneer je member wordt, krijg je elke editie geleverd!

*Ik publiceer alleen, wanneer ik zelf volledig achter het product sta. Ik review naar waarheid en geef daarin mijn eerlijke mening.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply