0

Jouwbox editie 9

Het voelt altijd als een cadeautje wanneer Jouwbox binnenkomt. Deze keer Jouwbox editie 9 in samenwerking met Nienke Gottenbos. Uiteraard zit de box weer vol producten die goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu! Ook altijd huidvriendelijk en natuurlijk heel lekker.

Hieronder laat ik je kennis maken met de producten van editie 9 en ik weet zeker dat jij daar net zo vrolijk van wordt als ik!

Ik begin de dag graag met een theetje en een bakje kwark. Alsof Jouwbox dat wist… In deze editie vind je theezakjes van Natural temptation: een groene thee met citroengras, pepermunt en venkelzaad. In deze theezakjes zit niet stiekem suiker verstopt, zoals in veel andere theezakjes, dus daar word ik helemaal blij van!

Naast mijn thee, neem ik nu ook water kefiaar van Biobite. 100% plantaardig kefiaar water met sinaasappelsmaak. Niet alleen lekker, ook gezond!

Mijn kwark meng ik met de gebroken lijnzaad van Mattisson. Elke dag neem ik een eetlepel lijnzaad. Goed voor de spijsvertering want lijnzaad zit vol vezels!

Niet alleen lijnzaad bevordert de darmflora. Ook de Lactibiane capsules van Tolerance dragen bij aan goede darmbacteriën. Deze zorgen weer voor gezonde darmen en daarmee een goede opname van voedingsstoffen.

Daarnaast vul ik deze keer mijn bakje kwark aan met chufa’s. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ze zijn echt super lekker! Chufa is een glutenvrij knolletje en vezelrijk. Een echte superfood!

Zelf ben ik gek van allerlei crèmes, zalfjes, smeersels enz. Daarbij vind ik het wel belangrijk dat het ook echt iets doet met je huid. Ik mocht kennis maken met het serum van Piroche Cosmetics. Dit is een hydratatieserum waardoor de huid heel zacht gaat aanvoelen. Ik breng het aan op gezicht, hals en decolleté, want ook deze komen veel in de buitenlucht en dus in de zon. Het maakt de huid weer steviger. Heel fijn na je 25ste, want de aanmaak van collageen neemt dat af!

Een mooie aanvulling op dit serum zijn dan ook de collageen type 1 gehydrolyseerde sachets van Nice4Health. Door dit op te lossen in water (of yoghurt of thee…) neem je 10 gram collageenpoeder tot je. Collageen zorgt voor elasticiteit van botten, gewrichten, spieren en huid. Zeker niet onbelangrijk dus om fit te blijven.

Daarnaast smeer ik altijd een crème met SPF15 op mijn gezicht voordat ik de deur uit ga. Het Leave-me-on summer mask van Mudmaski beschermt ook tegen de zon. Veel fijner dat zonnebrand op je gezicht, want dat is vaak zo vet. Dit masker is heerlijk fris en smeert lekker uit. Het voelt niet plakkerig en je kunt gemakkelijk je make-up over dit ‘masker’ doen.

De supplementen van Vitals vrouwenformule PRO 45+ zijn nog niet voor mij bedoeld. Maar ik kan mij voorstellen dat deze supplement erg kan helpen bij een normale hormonale balans tijdens de overgang.

Het Nano Zilver van The Healtyfactory heeft bacterie- en virusdodende eigenschappen. Het dood slechte, maar ook goede microflora. Wel goed mee omgaan dus! Maar je kunt er bijvoorbeeld je telefoon of toetsenbord goed mee desinfecteren!

Om 16.00 uur hebben we vaak allemaal even een inkakker en hebben we behoefte aaneen snack. Het liefst wel een gezonde. Met de zakjes van 5th Seasons Fruit zit je dan helemaal goed! Deze snack bevat uit gevriesdroogd fruit! 100% fruit, dus 0% zooi!

Wil je na bovenstaande gelezen te hebben ook de box aanschaffen? Op www.jouwbox.nl kun je de box kopen! Je hebt 2 opties:

  1. Een losse box. Deze bevat 11 producten en heeft een winkelwaarde van €200 en kost €49;
  2. Een Member box. Deze bevat ook 11 producten en heeft een winkelwaarde van €200 en kost €39. Wanneer je member wordt, krijg je elke editie geleverd!

*Ik publiceer alleen, wanneer ik zelf volledig achter het product sta. Ik review naar waarheid en geef daarin mijn eerlijke mening.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply