0

Kaasstengels met pesto

Dit is nou echt zo’n heerlijk hapje voor bij de borrel: homemade kaasstengels met pesto.
Let wel op dat je een potje pesto koopt zonder suiker!

Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en ze zijn in no time klaar! De kaasstengels zijn het lekkerst, als ze nog een beetje warm zijn.

Ingrediënten (voor 24 kaasstengels)

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 75 gram geraspte kaas

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Haal de plakjes bladerdeeg uit de vriezer en laat ontdooien.
  • Bestrijk elk plakje bladerdeeg met pesto en snijd elk plakje bladerdeeg vervolgens in 4 stroken.
  • Draai elke strook tot een spiraal, door beide uiteinden vast te pakken en beide in tegengestelde richting te draaien.
  • Leg de stroken op de bakplaat en bestrooi de kaasstengels met de geraspte kaas.
  • Bak de kaasstengels in 20 minuten goudbruin en krokant.

Variatie:

  • Bestrooi de kaasstengels als ze uit de oven komen met wat zout.

Tip:

  • Lukt het niet om de strook in een spiraal te draaien? Geen probleem, je kunt ze ook in rechte stroken neerleggen, de smaak is even lekker!

Op deze pagina vind je meer lekkere borrelhapjes!


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply