0

Keep it Cool Hot Sauce

Keep It Cool Hot Sauce, is de oplossing voor onderstaand ‘probleem’:

Sausjes, ik hou er van, bij de aardappeltjes, patat, vegetarische hapjes, vis, groente en ga zo maar door. Wat alleen altijd zo’n nadeel is aan al die sausjes in de supermarkt: ze zitten vol met e-nummers en geraffineerde suikers. Om die reden koop ik ze eigenlijk maar weinig of eigenlijk (bijna) niet. Wel probeer ik zelf regelmatig wat sausjes te maken, die kun je vinden op de pagina ‘sauzen, smeersels, dips en dressings‘.

Maar laat daar nou Keep It Cool om de hoek komen kijken: een hot sauce abonnement! En ja, deze sauzen passen dus wel helemaal bij mijn visie en kijk op voeding. Hieronder ga ik je er wat meer over vertellen.

Het abonnement

Wanneer je een abonnement neemt op Keep It cool, krijg je voor €25-, elke 2 maanden een box opgestuurd met daarin 3 sauzen, die je zeer waarschijnlijk nog niet kent. Wat ik erg fijn vind aan deze box: er wordt niet alleen beoordeeld op smaak (wel één van de belangrijkste criteria!), maar ook op ingrediënten, duurzaamheid en naar wat de producent bijdraagt aan de wereld.

Ook altijd belangrijk: je zit niet meteen maandenlang ergens aan vast, je kunt het abonnement op elk moment weer opzeggen.

Wat er precies in de box zit? Dat houden ze nog even geheim, zodat het wel een kleine verrassing blijft, zodra de box binnenkomt!

Ook kun je je bestelling via een track&trace code, die verstuurd wordt na bestelling, altijd volgen.

De sauzen van Crazy Bastard, bevatten enkel pure ingrediënten. Dus geen toegevoegde geraffineerde suikers en e-nummers!

De sauzen

In een box zitten 3 verschillende sauzen variërend van mild tot extra spicy. Goed om te weten: Keep It Cool vermijdt extra pittige sauzen waar chili-extract in is gebruikt.

De sauzen zijn gemaakt door kleinschalige producenten en zeer waarschijnlijk ken je de sauzen ook nog niet, want deze zijn niet ‘wijd’ verkrijgbaar. Twee andere grote pluspunten: de sauzen zijn 100% vegan en worden gratis en groen(!) thuis bezorgd.

Zoals ik al zei wordt er door Keep It Cool ook gelet op duurzaamheid. Dit doen zij door duurzaam verpakkingsmateriaal te gebruiken en de boxen worden bezorgd op de fiets waar mogelijk. Ook wordt er bij het selecteren van de sauzen gelet op de wijze van produceren.

Een ander groot voordeel aan deze sauzen is dus dat ze ook geselecteerd worden op ingrediënten. Het uitgangspunt is dan ook om sauzen te selecteren zonder onnodige toevoegingen zoals e-nummers en geraffineerde suikers. De producenten van de bedrijven willen een saus nastreven die zo puur mogelijk is en daar worden we (ik in ieder geval!) blij van.

Ben je enthousiast geworden en wil je dit ook eens proberen? Via de website van Keep It Cool kun je een abonnement afsluiten en zo ontvang jij elke 2 maanden 3 (h)eerlijke sauzen!

PS. Met de promocode EARLY_BIRD krijg je maar liefst 20% korting op je eerste box!

Als je een abonnement afsluit, laat het dan even weten, dat vind ik altijd leuk!


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply