Na Kerst ligt er hier standaard nog wat kerststol die niet is opgegaan. Want eerlijk: het zit in kerstpakketten, aardigheidjes die je krijgt voor Kerst, in de supermarkt koop je er zelf ook nog ‘s eentje… al met al kom je vaak om in de kerststol.
Maar hé, dat is vanaf nu alleen maar top, want je kunt er de dagen na Kerstmis nog mega lekkere kerststol wentelteefjes van maken. Veel smaakvoller dan de normale wentelteefjes, maar wel even makkelijk.
Wedden dat je vanaf nu elk jaar wat meer stol in gaat slaan!

Ingrediënten voor 2 plakken kerststol wentelteefjes:
- 2 plakken kerststol
- 1 ei
- 100 ml melk
- kaneel naar smaak
- roomboter
- poedersuiker
Bereidingswijze:
- Kluts het ei los met de melk en voeg de kaneel toe.
- Snijd 2 plakken stol af en wentel door het eimengsel.
- Verwarm wat (room)boter in een pan en bak de stol aan beide zijde ongeveer 3 minuutjes.
- Haal uit de pan, besmeer met poeder en bestrooi met poedersuiker.
Heb jij deze wentelteefjes of een ander recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?
No Comments