0

Kortingscodes

Laten we eerlijk zijn, korting krijgen op een bestelling met een kortingscode is altijd leuk! Daarom zet ik hieronder kortingscodes op een rijtje, zodat jij korting krijgt op je bestelling!

Wakuli Koffie kortingscode

Wakuli levert verse koffie direct van de boer. De koffie komt door je brievenbus. De winst wordt eerlijk gedeeld met de boer. Niet alleen heerlijke koffie dus, maar ook eerlijke! Je krijgt 50% korting op je eerste bestelling als nieuwe klant met de kortingscode KoffieVanTrood.

Picnic kortingscode

Nieuwe klant bij Picnic? Met de kortingscode JILL2422 krijg je €5 korting op je bestelling. Je minimale besteding is €25, dus op deze manier kun je de eerste keer je boodschappen bestellen voor slechts €20 en worden ze ook nog eens gratis thuisbezorgd.

KoRo kortingscode

Bij KoRo kun je echt van alles bestellen. Heel veel gezonde producten in grote verpakkingsvormen; dan heb je meteen genoeg in huis. Je krijgt 5% korting met de kortingscode TROOD op je bestelling.

MyMuesli kortingscode

Via deze link krijg je tot €40 korting op je adventskalender van My Muesli.

www.mymuesli.nl/jill-ak

Taste Club kortingscode

Vind je het soms ook zo lastig om een fles wijn te kiezen in de supermarkt of in de slijterij? Taste Club heeft daar dé oplossing voor. Door het maken van een snelle en makkelijke smaaktest weet de Taste Club by Grapedistrict precies welke wijn bij jou past. Vervolgens kies je tussen 3 of 6 flessen en rode en/of witte wijn. Daarna word jij wijnbox op maat thuis gestuurd. Met de code JILL20krijg je 20% korting op je wijnbox bij de Taste Club.

Hello Fresh kortingscode

Geen zin om te bedenken wat je de hele week gaat eten, maar wel zin om lekker en gezond te koken? Dan heb ik de ideale oplossing: Hello Fresh. Je krijgt tot €75 korting op je eerste 4 boxen met de code 75HELLOJILL


Goed om te weten: ik werk alleen samen met organisaties en producten die passen bij mij, mijn visie, mijn content en waar ik zelf volledig achter sta!