0

Kortingscodes

Laten we eerlijk zijn, korting krijgen op een bestelling met een kortingscode is altijd leuk! Daarom zet ik hieronder kortingscodes op een rijtje, zodat jij korting krijgt op je bestelling!

Wakuli Koffie kortingscode

Wakuli levert verse koffie direct van de boer. De koffie komt door je brievenbus. De winst wordt eerlijk gedeeld met de boer. Niet alleen heerlijke koffie dus, maar ook eerlijke! Je krijgt 50% korting op je eerste bestelling als nieuwe klant met de kortingscode KoffieVanTrood.

Picnic kortingscode

Nieuwe klant bij Picnic? Met de kortingscode JILL2422 krijg je €5 korting op je bestelling. Je minimale besteding is €25, dus op deze manier kun je de eerste keer je boodschappen bestellen voor slechts €20 en worden ze ook nog eens gratis thuisbezorgd.

KoRo kortingscode

Bij KoRo kun je echt van alles bestellen. Heel veel gezonde producten in grote verpakkingsvormen; dan heb je meteen genoeg in huis. Je krijgt 5% korting met de kortingscode TROOD op je bestelling.

Zustainabox kortingscode

De Zustainabox is een box waarmee je een mooi begin kunt maken met een eco lifestyle. Soms wil je wel producten vervangen, anders eten of je leefstijl iets aanpassen, maar weet je niet waar je moet beginnen. De Zustainabox kan je daarbij helpen. Bestellen? Met de kortingscode TROOD ontvang je 15% korting op de Zustainabox.

MyMuesli kortingscode

Wanneer je voor €10 bestelt hij Mymuesli krijg je een Holland Muesli gratis. Bestel via deze link.

Sapmeesters kortingscode

Bij Sapmeesters bestel je gezonde sapkuren. Je kiest voor 1, 3 of 5 dagen en gaat voor een gentle, advanced of deep sapkuur. Je maakt het dus zo zwaar als jij wilt. Ook kun je er heerlijke soepkuren bestellen of zelf samengestelde sapjes met superfoods. Je bestelt je sapkuur bij Sapmeesters met 10% korting met de kortingscode trood

Frank About Tea

Sinds kort heb ik de thee van Frank About Tea ontdekt. De weg van thee is heel lang en zodra het on de winkel ligt is het lang niet meer zo vers, helaas. Frank about Tea legt zelf de contacten met de theeproducent in Oost-Afrika en Sri Lanka, zodat de verse thee van de plantage, meteen bij jou thuis ligt op de deurmat!
Ik vind dit een super mooi initiatief, zo weet je ook nog eens waar je thee vandaan komt. 1 probleem… er zijn zoveel lekkere smaakjes, dat je gewoon niet kunt kiezen hihi! En wil je dit nou ook proberen? Met de code TROOD25 krijg je 25% korting!

Taste Club kortingscode

Vind je het soms ook zo lastig om een fles wijn te kiezen in de supermarkt of in de slijterij? Taste Club heeft daar dé oplossing voor. Door het maken van een snelle en makkelijke smaaktest weet de Taste Club by Grapedistrict precies welke wijn bij jou past. Vervolgens kies je tussen 3 of 6 flessen en rode en/of witte wijn. Daarna word jij wijnbox op maat thuis gestuurd. Met de code TROOD krijg je 20% korting op je wijnbox bij de Taste Club.

WebStach Kortingscode

Een website met de leukste en meest hippe kleding. Van blousjes, truien, jurkjes, broeken, sieraden en accessoires. Je krijgt 10% korting met de code jill617 op je bestelling.


Goed om te weten: ik werk alleen samen met organisaties en producten die passen bij mij, mijn visie, mijn content en waar ik zelf volledig achter sta!