0

Krokante wraps met bietjes en witte kaas

Wraps kun je eigenlijk altijd wel eten: in de winter, in de zomer, als lunch of als diner. Ik heb daarom ook altijd wel een pak wraps in huis en ik beleg ze met van alles.
De wraps die ik koop zijn de wraps van de Aldi: deze zijn volkoren en suikervrij!
Deze krokante wraps met bietjes zijn heerlijk voor op een zomerse avond: het is een lichte maaltijd en super makkelijk om te maken.
Ook leuk om dit te serveren wanneer je eters krijgt: het ziet er zo kleurrijk uit, daar word je toch vrolijk van?

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 4 (volkoren) wraps
  •  1 bakje humus
  •  1 bosje radijs
  •  4 voorgekookte bietjes
  •  15 gram basilicum
  •  15 gram munt
  •  250 gram cherrytomaatjes
  •  200 gram fetakaas

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 150 graden.
  • Was de radijsjes en de tomaatjes.
  • Snijd de bietjes in stukjes en de radijsjes en tomaatjes in vieren.
  • Leg de wraps in de oven voor 5 tot 10 minuten, zodat ze een beetje krokant worden.
  • Snijd ondertussen de basilicum en munt in reepjes en de fetakaas in blokjes.
  • Haal de wraps uit de oven, besmeer deze met humus en verdeel vervolgens alle overige ingrediënten over de wrap.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply