0

Linzencurry van HAK

Een tijdje geleden plaatste ik dit gerecht: een heerlijke linzenschotel met pompoen. Lekker met rijst en naanbrood. Toch hebben we allemaal wel eens zo’n avond dat je geen zin hebt om (uitgebreid) te koken, maar toch gezond wilt eten. Nou, dat kan! Met de bonenschotels in een stazak van HAK zet je in 10 minuten een gezonde, lekkere maaltijd op tafel.

Normaal gesproken koop ik eigenlijk nooit pakjes en zakjes, omdat daar in de meeste gevallen veel suikers en e-nummers aan toe zijn gevoegd. Echter zijn deze zakjes van HAK vrij van toegevoegde suikers en e-nummers. Een ideale uitkomst dus. Daarbij zijn ze ook nog eens vol van smaak. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de rijst te koken en een lekker naanbroodje in de oven te doen.

Deze zak van HAK is vegetarisch en veganistisch. Er zijn nog meer varianten en voor iedereen zit er vast iets lekker bij!

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 zakje linzencurry van HAK
  • 200 gram zilvervliesrijst
  • naanbrood

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood in 10 minuten af.
  • Kook de rijst zoals op de verpakking staat aangegeven en verwarm in een andere pan de linzencurry.
  • Giet de rijst af en serveer met de linzencurry.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply