Deze Mexicaanse wraps zijn gevuld met zoete aardappel en daardoor erg vullend en voedzaam. Ook de bonen zorgen er voor dat je na het eten van dit gerecht echt verzadigd bent.
Lekker met de kaas die smelt in de oven. Daarna gewoon lekker eten met de hand!

Ingrediënten voor 6 wraps:
- 6 wraps
- 400 gram kidneybonen (uit een blikje)
- 2 zoete aardappels
- 5 bosuitjes
- 2 tomaten
- 200 gram geraspte kaas
- peper
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Snijd de bosui in ringen en de tomaten in blokjes.
- Verwarm wat olijfolie in de pan en bak de bosui, met de zoete aardappel en de tomaten ongeveer 5 minuten om middelhoog vuur.
- Voeg de (uitgelekte) kidneybonen en wat peper toe en meng het geheeld door elkaar.
- Vul de wraps met de vulling en bestrooi met wat geraspte kaas.
- Rol de wraps strak op en leg in een ovenschaal.
- Bestrooi met de overgebleven geraspte kaas en laat de kaas in 15 minuten smelten in een voorverwarmde oven.
Trek in andere wraps gekregen? Heb je deze krokante wraps met bietjes en witte kaas al eens gegeten? Deze wraps met zalm zijn overigens ook erg lekker en gezond!
No Comments