0

MonChou- slagroom toetje

Dit MonChou- slagroom toetje is heerlijk romig. De romige vulling is een beetje gezoet met honing en krijgt een extra lekkere smaak door de kardemom.

Onderop een laagje van suikervrije granola! Die kun je zelf maken of zelf kopen. Deze granola komt van de Aldi. Wil je weten welke ik heb gebruikt, klik dan hier!

Ingrediënten voor 9 glaasjes:

  • 9 eetlepels granola zonder suiker
  • 200 gram MonChou
  • 200 ml slagroom
  • 2 eetlepels magere kwark
  • 1 theelepel honing
  • 1 theelepel kardemom
  • 300 gram bosbessen
  • 125 gram frambozen
  • takjes munt

Bereidingswijze:

  • Schep 1 eetlepel granola in elk glaasje.
  • Klop de slagroom op. Doe vervolgens de MonChou bij de slagroom en mix dit goed door elkaar.
  • Voeg vervolgens de honing en kardemom toe. Mix nogmaals goed door elkaar tot 1 egaal geheel.
  • Verdeel het MonChou-slagroommengsel over de 9 glaasjes.
  • Zet minimaal 3 uur in de koelkast.
  • Verdeel de bosbessen en frambozen als topping over de glaasjes.
  • Leg vervolgens in elk glaasje een klein takje munt.

Wil je meer toetjes in een glaasje? Probeer dan ook eens deze mango-cheesecake of deze frambozemkwarktaart in een glaasje.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply