Je hoeft geen keukenprinses te zijn om deze ontbijtkoek wentelteefjes te maken en dat is misschien ook wel het fijne aan dit recept. Ik had wat ontbijtkoek over die er al een tijdje lag. Deze waren een beetje aan de droge kant, dus maakte ik er wentelteefjes van.
Ontbijtkoek heeft van zichzelf al veel smaak, dus heel veel kruiden toevoegen aan je beslag is niet nodig. Even laten soppen in het beslag is voldoende, bakken en dan genieten!
Ingrediënten:
- 4 plakjes ontbijtkoek
- 100 ml melk
- 1 ei
- kaneel naar smaak
Bereidingswijze:
- Kluts het ei en voeg de melk en de kaneel toe.
- Meng tot een egaal beslag.
- Verwarm wat (room)boter in een koekenpan.
- Wentel de plakjes ontbijtkoek door het beslag.
- Bak de plakjes ontbijtkoek in de koekenpan, totdat elke kant krokant is.
Zin in meer van dit soort lekkere wentelteefjes? Probeer dan ook eens deze suikerbroodwentelteefjes met kaneel, wentelteefjescake of kerststol wentelteefjes.
Heb jij deze wentelteefjes of een ander recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?
No Comments