0

Pasta in champignonroomsaus

Zin in een snelle pasta? Dan is deze pasta in champignonroomsaus een ideale maaltijd. Bij een roomsaus denk je al snel aan een calorierijke maaltijd, maar dat valt in dit gerecht mee!

De romige saus wordt gemaakt van Philadelphia en deze roomkaas bevat pure ingrediënten zonder suikers en valt qua calorieën wel mee, zeker wanneer je de light-versie neemt. In veel gevallen is een light-versie niet altijd beter dan de originele versie, maar bij Philadelphia kun je gerust voor de light-versie gaan.

Binnen 20 minuten staat deze vegetarische maaltijd op tafel!

Ingrediënten:

  • 200 gram volkoren spaghetti
  • 250 gram champignons
  • 2 tomaten
  • 2 el (light) Philadelphia
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • Handje rucola

Bereidingswijze:

  • Snipper de ui, hak de knoflook fijn,  snijd de tomaten in blokjes en de champignons in plakjes.
  • Verwarm wat olijfolie in een grote pan en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe, samen met de knoflook. Bak de champignons bruin en gaar.
  • Kook ondertussen de spaghetti beetgaar.
  • Voeg de Philadelphia toe aan de champignons en roer door elkaar. Voeg de laatste 2 minuten de tomaten toe.
  • Giet de spaghetti af en voeg deze bij de champignonroomsaus. Hussel goed door elkaar.
  • Serveer de spaghetti met wast rucola.

Tip:

  • Lekker met olijfjes en stokbrood

Klik hier voor meer pastagerechten!


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply