0

Pasta pesto met garnalen

Pasta pesto met garnalen: een recept met slechts 5 ingrediënten en toch zo lekker! In dit gerecht gebruik ik ‘gewoon’ pesto uit een potje. Wel let ik er dan op dat er geen toegevoegde geraffineerde suikers in zitten. Door de pesto te mengen met de crème fraîche krijg je een lekker romige saus.

Verder gebruik ik in dit recept de kikkererwtenpasta van Koro. Deze pasta is glutenvrij en koolhydraatarm. Natuurlijk kun je in dit gerecht ook een andere pasta naar keuze kiezen.

Dit gerecht staat in slechts 20 minuten op tafel, is lekker en bevat alleen pure ingrediënten.

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 300 gram kikkererwtenpasta of andere pasta naar keuze
  • 300 gram diepvriesgarnalen
  • 90 gram pesto (deze potjes bevatten geen toegevoegde geraffineerde suikers)
  • 125 gram crème fraîche
  • 2 teentjes knoflook

Bereidingswijze:

  • Hak de knoflook fijn.
  • Verwarm wat olijfolie in de pan en bak de knoflook, totdat je deze begint te ruiken.
  • Voeg de garnalen toe en bak deze gaar.
  • Voeg vervolgens de crème fraîche, samen met het potje pesto toe en meng dit goed door elkaar.
  • Bereid de pasta volgens de verpakking, giet af en voeg toe aan het garnalen-pestomengsel.
  • Serveer in diepe borden.

Tip:

  • Ook lekker met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes!

Zin in meer pasta? Kijk dan eens op de pastapagina! Meer zin gekregen in kikkererwtenpasta? Dan is dit recept met tofu ook een aanrader.

Heb je deze pasta gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply