0

Pasta peterseliepesto

Deze vegetarische pasta peterseliepesto is een variatie op de pesto zoals we die kennen met basilicum. Door in dit gerecht linguine te gebruiken, blijft de pesto beter aan de pasta ‘plakken’. Dit gerecht staat letterlijk binnen 10 á 15 minuten op tafel. Dus naast dat dit gerecht heel lekker is, is het ook nog eens makkelijk en

De verse pasta is trouwens te koop bij Albert Heijn, maar je kunt natuurlijk ook een ander soort pasta kiezen!

Ingrediënten:

Voor de pesto

  • 75 ml olijfolie
  • 30 gram peterselie
  • flinke hand walnoten
  • 50 gram Parmezaanse kaas

Overig:

Bereidingswijze:

  • Doe de ingrediënten voor de pesto in een mixer of blender en maal tot een gladde pesto.
  • Snijd de tomaatjes in vieren.
  • Verwarm de pesto in een grote pan en voeg de tomaatjes toe.
  • Kook de pasta ondertussen gaar. Giet af, laat goed uitlekken en voeg toe aan de pesto. Roer het geheel goed door elkaar.
  • Serveer de pasta met de mini-mozzarella en wat Parmezaanse kaas.

Probeer ook eens deze pasta met avocado-spinaziepesto!


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply