0

Picnic + kortingscode

Boodschappen doen, het is iets dat wekelijks terugkeert, want ja, je moet toch eten. De één vindt het geen probleem, de ander vindt het verschrikkelijk om te doen.

Ikzelf vind het niet erg om boodschappen te doen. Van te voren maak ik een boodschappenlijstje voor heel de week. Ik bedenk 6 keer avondeten en 1 avond laat ik open voor bijvoorbeeld een onverwachts etentje. Als ik eenmaal heb bedacht wat er gegeten wordt, schrijf ik de benodigde boodschappen daarbij.

Andere zaken zoals fruit en kwark schrijf ik niet meer op, dat is iets wat ik gewoon standaard wekelijks in huis haal.

In de supermarkt heb ik ondertussen een vast route in de supermarkt en sla ik sommige schappen (zoals de schappen met pakjes en zakjes) volledig over.

Ondanks dat ik boodschappen doen niet erg vind, neemt het wel veel tijd in beslag. Op de één of andere manier is het vaak na werk haasten naar de supermarkt, boodschappen doen, naar huis, opruimen, koken, eten enz. In het weekend doe ik liever geen boodschappen, want dan is het zo verschrikkelijk druk.

Om bovenstaande reden, heb ik de app van Picnic voor het eerst eens geprobeerd. Hieronder zet ik de voordelen van Picnic voor je op een rijtje (en nee, dit is geen sponsoring, ik vind het gewoon ideaal!):

#1 Gratis thuisbezorgd

Vanaf €25 kun je een bestelling plaatsen bij Picnic. Heel handig, want aan €25 kom je altijd wel voor boodschappen voor heel de week. Zij bezorgen dan ook de boodschappen gratis.

#2 Laagste prijs

Picnic garandeert dat de boodschappen de laagste prijs hebben. Zij vergelijken hun producten met de producten van de Albert Heijn en de Jumbo. Zie jij online toch een product dat goedkoper is bij Albert Heijn of de Jumbo? Dan mag je daar een screenshot van maken of de link opsturen. Wanneer je gelijk hebt, worden de prijzen aangepast en jij krijgt het product vergoed.

#3 Je kiest zelf je bezorgmoment

Je hoeft niet heel de dag thuis te blijven om te wachten op je boodschappen. Je kiest zelf je bezorgmoment: de dag en de tijd. Op de dag zelf krijg je nog een berichtje waarin nog gedetailleerder (in een tijdsbestek van 20 minuten) staat beschreven hoe laat jouw boodschappen er zijn.

#4 Lege flessen en tasjes

Je kunt je lege flessen inleveren, ook als deze niet bij Picnic zijn gekocht. Wel moeten zij het in het assortiment hebben.

Daarnaast worden de boodschappen bezorgt in 100% recyclebare tasjes. Hier betaal je statiegeld voor. Je kunt de tasjes de volgende keer weer inleveren en het statiegeld krijg je dan weer teruggestort op je rekening. Het plastic wordt voor 85% gewonnen uit suikerriet en dit is een hernieuwbare energiebron. Geen zorgen dus om de plastic tasjes!

#5 Bereikbaar via whatsapp

Als je van te voren al weet dat je niet thuis bent op het moment dat de bezorger komt, kun je hen even een whatsappje sturen. Ze kunnen de boodschappen dan bijvoorbeeld bij de buren afleveren of op een beschut (en afgesproken) plekje zetten.

#6 Suggestie voor een nieuw product

Wanneer jouw gewenste product niet in het assortiment aanwezig is, kun je Picnic dit laten weten. Je kunt een suggestie doen en zodra er genoeg vraag naar is, nemen zij het op in hun assortiment.

#7 Vriendelijke personeel

De bezorger van de boodschappen was (in mijn geval) erg vriendelijk, bereid om de boodschappen naar binnen te brengen en geeft de eerste keer ook uitleg over lege flessen en het statiegeld op de tasjes.

Samenvatting + kortingscode

Het online boodschappen doen is mij goed bevallen en ik ga het zeker vaker doen. Het bespaart echt veel tijd (en sjouwwerk…).

Mocht je trouwens een nieuwe klant worden van Picnic, dan kun je €5 korting krijgen met de volgende kortingscode: JILL2422

Dat betekent dat je dus voor €25 besteld en maar €20 betaalt! Doe er je voordeel mee zou ik zeggen.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply