0

Piece of Joy taartjes + kortingscode

Van de taartjes van Piece of Joy word je, zoals de naam al zegt, heel erg vrolijk. Het zijn namelijk niet zomaar taartjes en daar ga ik je hier meer over vertellen!

Piece of Joy is de grootste online bakkerij met taartjes die vegan, glutenvrij, lactose vrij en vrij van geraffineerde suikers zijn. Je zou denken: hoe kun je dan nog taartjes maken? Nou ik kan je zeggen, dat kan en ze zijn overheerlijk! Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar healthy taartjes: men wil gezond en verantwoord eten en tegelijkertijd ook genieten van lekkernijen. Eigenlijk is Piece of Joy hier het antwoord op.

Op de website is alles mogelijk qua bestelling. Wanneer je een controlfreak bent, kies jij je eigen taartjes uit, maar laat je je graag verrassen, dan kun je voor de verrassingsbox gaan. Een box waarin je zelf kunt aangeven hoe groot de box mag zijn (ik zou gaan voor zoveel mogelijk!)

Op bovenstaande foto zie je de volgende smaken:

Banoffee – Yes, je proeft het meteen! Banaan! Een smaak die je altijd herkent. Het zoete van de banaan en het zoute van de salted caramel is een hele fijn combinatie.

Espresso Salted Caramel – In dit taartje zit koffie en dat proef je! Zacht van smaak en heerlijk in combinatie met de stukjes zout.

Passionfruit – Een fris taartje met zomerse tinten door de framboos, mango en passievrucht. Laat de zomer maar komen!

Appeltaart – Oooh wat is deze lekker. Een gezond en verantwoord appeltaartje, wie wil dat nou niet? Door de kaneel en kardemom herken je de smaak van appeltaart meteen!

Soft & Sweet – De kleurtjes van dit taartjes maken je al vrolijk en de smaak maakt het alleen maar beter, want wie wordt er niet blij van aardbei, framboos en witte chocolade?

Chocolade hazelnootcrème – Bij het woord chocolade word ik alleen al blij! De stukjes hazelnoot zorgen voor een lekkere bite op dit taartje.

De taartjes hebben een goede stevige onderlaag waarin vaak noten en dadels zitten. De lagen daarop zijn smaakvol opgebouwd met allerlei verschillende ingrediënten.

De taartjes zijn dus niet alleen een feestje om naar te kijken, maar ook om te eten. Ze doen het goed bij etentjes: ze zien er fantastisch uit, zijn verantwoord en lekker. Hier maak jij je gasten (en jezelf) dus erg blij mee.

Wil je de taartjes een keer proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor jou. Wanneer je bestelt via deze link krijg jij 10% korting met de code jill.

Geniet er van!


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply