0

Pindakaasgranola

Pindakaasliefhebbers opgelet: dit recept ga je heerlijk vinden!

Deze granola is dus met pindakaas; normaal gesproken smeer je pindakaas op je brood, maar pindakaas door je yoghurt of kwark? Het zal je verbazen, maar toch is deze pindakaasgranola heerlijk en gelukkig ook nog eens makkelijk om te maken! Verder heeft de granola een lekkere krokante bite.

Ingrediënten:

  • 200 gram havermout
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1,5 eetlepel kokosolie
  • 1 theelepel honing
  • een handje walnoten
  • een handje (ongezouten) cashewnoten
  • 2 eetlepels lijnzaad
  • 2 eetlepels zaden en pitten
  • 1 theelepel kaneel

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 160 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Smelt de kokosolie, pindakaas en honing in een pannetje.
  • Voeg vervolgens alle ingrediënten bij elkaar en meng goed door elkaar.
  • Verspreid het mengsel over de bakplaat.
  • Bak de granola 20 minuten in de voorverwarmde oven en schep om de 5 minuten even om.
  • Haal de granola uit de oven, laat goed afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.

Tip:

  • Je kunt de granola 3 tot 4 weken bewaren in een afgesloten pot.
  • Probeer ook eens deze granola!


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply