0

Pitch Power Scheveningen

Als je een appartement zoekt op een toplocatie in Nederland, dan is het enorme appartement van Pitch Power Scheveningen toch wel ‘the place to be’. Het is de ideale uitvalsbasis om Scheveningen te verkennen. Dit 3-kamer hoekappartement heeft aan de ene kant uitzicht op zee en aan de andere kant op de jachthaven, heel veel beter wordt het niet.

Het gehele appartement is 115m2 en je kunt hier met maar liefst 6 mensen verblijven. Bedoeld voor short stay en long stay. Ook is er een privé parkeerplek beschikbaar in de ondergrondse garage.

Je komt binnen in een ruime hal en om maar gelijk bij de huiskamer te beginnen: die is enorm. Wat een geweldige ruimte en een geweldige raampartij.

Je kunt hier met z’n alle koken, tafelen en bankhangen tegelijk in dezelfde ruimte. Toch gezellig bij elkaar, maar je loopt elkaar absoluut niet in de weg. De keuken is van alle gemakken voorzien, beschikt over een Smeg koelkast en de stijlvolle lange tafel met hippe stoelen biedt ruimte voor zelfs 10 personen. Aan één kant van de tafel heb je geweldig uitzicht over de haven van Scheveningen. Ik zou wel weten welke plek ik kies;). Vanuit de raampartij bij de tafel heb je toegang tot het balkon waar ook een grote green egg staat met een terrasverwarmer voor de late uurtjes!

In de huiskamer staan twee banken die zo staan opgesteld dat je altijd goed uitzicht heb, waar je ook zit. Verder beschikt de huiskamer over een grote tv, sfeervol vloerleed en stijlvolle gouden bijzettafels. De lampen van Philips kun je instellen op welke kleur je maar wilt! De relaxte fauteuil staat in de serre waar je ook zeezicht hebt.

Je kunt in het appartement koken, maar eten afhalen is natuurlijk ook een optie! Voor de gezelligheid hoef je niet per se uiteten, want dat is het al in het appartement:

Het appartement beschikt over 2 enorm ruime slaapkamers met in elke kamer 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. Ook in deze kamers heb je uitzicht op de haven.

In de ruime badkamer vind je een (bubbel)bad met douche, aparte douche en wastafel. Daarnaast zit het separate toilet.

Al meerdere keren heb ik gezegd dat het uitzicht geweldig is, maar hier het bewijs:

Je kunt de hele dag wel uit het raam kijken, want er gebeurt overal wel wat. Bootjes die komen en gaan, wandelende mensen, het is een gezellige boel in Scheveningen haven!

Het appartement van Pitch Power ligt erg centraal. Mocht je bijvoorbeeld toch uiteten willen gaan dan kan ik je Catch By Simonis en Encore By Simonis van harte aanbevelen.

Overdag is het heerlijk om langs de haven, richting de boulevard van Scheveningen te lopen. Hier kun je helemaal richting de pier lopen over de boulevard of over het strand. Onderweg mag je een visje bij Simonis natuurlijk niet overslaan.

Pitch Power biedt ook zelf allerlei activiteiten aan zoals Virtual Reality vliegen, zeilen en het rijden in Classis Cars. Hier vind je daar meer informatie over. Zo maak je jouw verblijf helemaal compleet.

Wil je ook zo’n fijn verblijf met prachtig uitzicht? Via de website van Pitch Power kun je rechtstreeks boeken!

Heb je naar aanleiding van mijn blog ook een nachtje geboekt bij Pitch Power? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply