0

Pizza Magioni met courgette en geitenkaas

Als ik pizza eet, is het eigenlijk altijd een zelfgemaakte met de bodems van magioni. Waarom? Lekker en een stuk gezonder! Er zit namelijk 45% bloemkool in. Deze keer ging ik voor een topping van roomkaas, courgette en geitenkaas. Lekker romig! De oregano en de citroenrasp geven nog wat extra smaak.

Deze pizza kun je gerust doordeweeks eten! Gezond, lekker, voedzaam én bovenal: snel klaar.

Ingrediënten (voor 2 pizza’s):

  • 2 Maginio Bloemkool pizzabodems
  • 2 el roomkaas
  • 1 courgette
  • geitenkaas
  • oregano naar smaak
  • 1 citroen

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Besmeer de pizzabodems met de roomkaas.
  • Snijd de courgette in plakes of stukjes en verdeel deze over de roomkaas.
  • Verkruimel de geitenkaas boven de pizza’s.
  • Was en rasp de citroen.
  • Bestrooi de pizza met oregano en citroenrasp naar smaak.
  • Bak de pizza in 15 tot 20 minuten af in een voorverwarmde oven.

Zin in meer van dit soort lekkere recepten? Probeer dan ook eens deze pizza’s.

Heb jij deze pizza of een ander recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply