Deze snelle wraps maak je zonder pannen, potten of oven! Een ‘no bake‘ recept dus. Het enige dat je hoeft te doen is de groente schoonmaken en snijden. Daarna lekker beleggen, oprollen en smullen maar. De wraps zijn vegetarisch. Mocht je er een veganistische variant van willen maken, vervang de hüttenkäse dan voor hummus.
Ik maak deze wraps ook wel eens als we met de auto op vakantie gaan. Dan rol ik ze strak op in aluminiumfolie. Lekker en handig te eten voor onderweg. Daarnaast natuurlijk ook gezond!
Ingrediënten voor 8 wraps:
- 1 komkommer
- 1 paprika (kleur maakt niet uit)
- 2 trostomaten
- 1 avocado
- 100 gram cashewnoten
- 100 gram hüttenkäse
Bereidingswijze:
- Schil de komkommer, maak de paprika schoon. Snijd allebei in reepjes.
- Snijd de avocado door midden, verwijder de schil en de pit en snijd in dunne plakjes.
- Snijd de tomaten door de helft en snijd er dunne plakjes van.
- Besmeer de wrap met wat hüttenkäse, beleg met komkommer, paprika, tomaten en avocado en bestrooi met de cashewnoten.
- Rol de wrap op en eten maar!
Variatie:
- Ook lekker met vegetarische plantaardige kipstukjes of falafel!
Vind je wraps lekker?
Probeer dan ook eens deze krokante wraps met bietjes en feta.
No Comments