0

Speltpannenkoekjes met rood fruit

Deze speltpannenkoekjes met rood fruit zijn heerlijk om in het weekend te maken tijdens een uitgebreid ontbijt. Je hoeft je trouwens niet eens schuldig te voelen dat je pannenkoekjes eet als ontbijt, want het beslag bestaat uit amandelmelk, speltmeel en een ei. Alleen pure ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en dus zelfs voedzaam!

Je kun de pannenkoekjes bestrooien en/of beleggen met wat jij wilt, maar met warm rood fruit zijn deze mini pannenkoekjes toch wel het lekkerst!

Ingrediënten:

  • 175 ml amandelmelk
  • 125 gram speltmeel
  • 1 ei
  • 100 gr rood diepvriesfruit
  • kokosolie om in te bakken

Bereidingswijze:

  • Doe de amandelmelk, het speltmeel en het ei in een kom en mix goed door elkaar.
  • Verwarm wat kokosolie in een pan en giet 3 keer een klein beetje beslag in de pan. zodat je 3 pannenkoekjes tegelijk bakt.
  • Zet het vuur laag en draai de pannenkoekjes pas om als de onderkant gaar is.
  • Doe dit, totdat het beslag op is.
  • Verwarm het rode diepvriesfruit in een steelpannetje.
  • Stapel de pannenkoekjes op elkaar en giet het rood fruit er over heen.

Vond je deze pannenkoekjes lekker? Probeer dan ook eens deze bananenpannenkoekjes.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply