0

Suikerbrood wentelteefjes met kaneel

De laatste tijd heb ik iets met wentelteeftjes in allerlei varianten. Deze suikerbrood wentelteefjes vielen dan ook weer goed in de smaak. Suikerbrood heeft van zichzelf al veel smaak, dus door er een wentelteefjes variant van te maken, wordt het alleen nog maar lekker. Een topping is hierdoor eigenlijk ook helemaal niet nodig. Gewoon lekker veel kaneel gebruiken en genieten.

Ingrediënten voor 4 sneetjes suikerbrood:

  • 4 sneetjes suikerbrood
  • 100 ml melk
  • 1 ei
  • 2 á 3 el kaneel

Bereidingswijze:

  • Kluts het ei met de melk. Voeg de kaneel toe.
  • Dompel de sneetjes suikerbrood goed onder in het kaneelmengsel.
  • Verwarm wat roomboter in de pan en laat smelten.
  • Bak de suikerbroodsneetjes krokant in de pan.
  • Serveer warm.

Zin in meer van dit soort lekkere baksels? Probeer dan ook eens deze wentelteefjescake of kerststol wentelteefjes.

Heb jij deze wentelteefjes of een ander recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply