0

Taste Club wijnabonnement+ kortingscode

In deze blog vertel ik je meer over het Taste Club wijnabbonnement en heb ik een leuke kortingscode voor je!

Wijn! In de loop der jaren ben ik wijn steeds meer gaan waarderen en lekkerder gaan vinden. Doordeweeks drink ik nooit. In het weekend soms of een wijntje tijdens uiteten kan ik ook erg lekker vinden!

Maaaaar… ken je dat? Dat je in de supermarkt of bij de slijterij staat en echt geen idee hebt welke wijn je mee moet nemen, omdat er zo ongelooflijk veel soorten flessen staan in zoveel verschillende smaken?! Ik in ieder geval wel. Vaak neem ik dezelfde wijn mee, omdat die bekend is en ik weet dat ik die lekker vind, maar het is natuurlijk ook wel eens leuk om iets nieuws te proberen. Maar om nou zomaar een fles mee te nemen in de hoop dat je die lekker vindt, is ook weer zo wat.

De Taste Club heeft dé oplossing. Hieronder vertel ik je er meer over en kun je daarna meteen gaan bestellen met 20% korting als je de code TROOD gebruikt*

Smaaktest

Het begint allemaal op de website van Taste Club. Zij zijn onderdeel van Grapedistrict. Je begint met een snelle en gemakkelijke smaaktest. Je ziet verschillende soorten producten (eten of drinken) en hoeft alleen aan te geven of je dit wel of niet lekker vindt.

Het begint bijvoorbeeld met ‘oesters’. Je houdt er van of je houdt er niet van. Nu ben ik iemand die heel veel dingen wel lekker vindt, dus ook oesters. Toch kwamen er een aantal producten voorbij waarbij ik toch op ‘nee’ heb gedrukt, zoals: witlof, bier en whiskey. Het is niet dat ik het niet lust, maar ik eet of drink het bijna nooit en de smaak… vind ik matig. Overigens zit er ook ‘zwarte truffel’ tussen. Hier wilde ik het liefst 5 keer op ja drukken haha. Al met al snelle, leuke en gemakkelijke test!

Vervolgens wordt aan de hand van jouw antwoorden jouw persoonlijke smaakprofiel samengesteld. Deze wordt ook naar jouw e-mailadres gestuurd, zodat je voor de volgende keer kunt onthouden wat je lekker vindt. Dit is bijvoorbeeld mijn persoonlijke smaakprofiel:

Dit profiel ga ik zeker bewaren, want zoals ik al vertelde: ik sta vaak doelloos in de slijterij, omdat ik niet weet wat ik moet kiezen. Met dit smaakprofiel kan ik goed omschrijven waar ik van hou en dan ben ik natuurlijk benieuwd waar de verkoper mee aan komt! Ik ben dus echt een stukje wijzer geworden op dit gebied en ik vind het leuk dat de Taste Club hier zoveel aandacht aan besteedt.

Ik herken overigens mijn smaakprofiel in wit wel. Wijnen met een zachte smaak kan ik meer waarderen dan de wat zuurdere wijnen. Net zoals mijn smaakprofiel in rood. Dat hele zoete, dat vind ik echt niet lekker: niet met eten en niet met drinken. Bijzonder dat ook wordt beschreven dat ik een rode wijn die wat aardser proeft en ruikt naar bos wel kan waarderen: ik vind de geur van de buitenlucht namelijk ook heerlijk, zeker wanneer je zo rustig in het bos loopt op een herfstachtige dag.

Heel bijzonder dat dit smaakprofiel kan worden samengesteld op basis van een aantal makkelijk vragen en dat het dan ook nog eens herkenbaar is!

De wijnbox kiezen

Daarna kies je jouw box. Je kunt kiezen tussen een wijnbox met 3 wijnen of 6 wijnen. Ook kies je of je alleen wit, alleen rood of een mix van wit en rood wilt. Vervolgens is het een kwestie van bestellen en de wijnbox wordt elke maand gratis bij jou thuis bezorgd.

De wijnbox

Na het bestellen van de box, is het wachten tot deze thuis wordt bezorgd. Toen de bel bij mij ging en de postbezorger met dit pakket in zijn handen stond, werd ik al blij. De wijnbox zelf is alleen al leuk en een soort cadeautje om open te maken.

In de box vind je 3 of 6 wijnen met 3 bijpassende wijnkaarten met wijnbeschrijving. Hierop staat informatie over het wijnhuis, de streek en de druif. Ook wordt verteld waar je deze wijn het beste bij kan drinken. Dat laatste vind ik zelf ook erg leuk. Op deze manier krijg je toch iets meer verstand van wijn, de smaak, hoe deze tot stand komt en waar deze lekker bij is. Zo is het bijvoorbeld ook leuk om iets over de wijn aan je gasten te vertellen. Beetje bij beetje word ik zo toch nog een wijnkenner!

Daarbij zijn het niet zomaar wijnen die je vindt in de box van Taste Club. Alle wijnen worden eerst door twee panels blind geproefd. Hier worden smaak en prijs/kwaliteit beoordeeld. Zo komen alleen de lekkerste en meest bijzondere wijnen in de box. Ook bijzonder: Taste Club is de enige in Nederland die deze wijnen importeert, dat is dus een leuk gegeven, want je zult de wijn niet zo snel ergens anders tegen komen. Daarbij komen ze direct van de boer, zonder tussenhandel.

Dat is ook iets wat ik erg waardeer in de Taste Club. Het is niet zomaar een wijn, die je overal kunt kopen. Je weet van te voren al dat je een bijzondere wijn geleverd krijgt met daarachter een mooi verhaal.

Abonnement

Een abonnement klinkt altijd een beetje eng vin ik, alsof je ergens aan vast zit. Dat is bij Taste Club gelukkig niet zo. Je kunt je abonnement elk moment pauzeren of stopzetten en zo zit je dus nergens aan vast. Dat verlaagt voor mij meteen de drempel om een eerste box te bestellen!

Prijzen

De prijs van een wijnbox met 6 wijnen is €49,95 inclusief verzendkosten. De prijs van een wijnbox met 3 wijnen is €32,95 inclusief verzendkosten.

Ben je doorbovenstaande nieuwsgierig geworden? Wanneer je de wijnbox bestelt bij Taste Club, krijg je met de kortingscode TROOD maar liefst 20% korting. Dat betekent dat je voor de box met 6 wijnen nog maar €39,95 betaalt en voor de box met 3 wijnen nog maar €26,35.

Eigenlijk betaal je met de korting nog geen €7 voor een fles. Ik zeg het wel vaker: lekker eten en drinken hoeft niet per se duur te zijn!

Samenvatting

  • Elke maand 3 of 6 wijnen die volledig passen bij jouw smaak;
  • Elk moment pauzeerbaar of opzegbaar; je zit dus nergens aan vast;
  • Direct van de boer, geen tussenhandel;
  • Exclusief in Nederland geïmporteerd;
  • Elke wijn is inclusief uitgebreide wijnbeschrijving;
  • Gratis thuisbezorgd;
  • Met de code TROOD krijg je 20% korting op jouw wijnbox.

Heb je naar aanleiding van mijn blog een wijnbox besteld? Laat dan even weten wat je er van vond en laat een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?

*Ik publiceer alleen, wanneer ik zelf volledig achter het product sta. Ik review naar waarheid en geef daarin mijn eerlijke mening.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply