Tonijn-omeletrolletjes

Deze tonijn-omeletrolletjes lijken een beetje op een wrap, maar dan net even wat anders. In plaats van wraps wordt er een omelet gebruik.
Je hebt slechts 3 ingrediënten (de kruiden tel ik niet mee) nodig en wat kruiden om dit heerlijke voorgerecht of borrelhapje te maken.

Het zal je verbazen hoe lekker de combinatie ei en tonijn is!

Ingrediënten:

  • 5 eieren
  • 1 blokje tonijn van 185 gram
  • 2 eetlepels magere kwark
  • een snuf peper
  • peterselie
  • bieslook

Bereidingswijze:

  • Breek de eieren in een kom en kluts deze goed. Voeg de peper, peterselie en bieslook toe en kluts nog even door.
  • Bak van dit mengsel 2 keer een omelet in een grote koekenpan.
  • Laat de omeletten even afkoelen.
  • Laat de tonijn uitlekken, doe deze in een kom en voeg de kwark en nog wat peper toe. Meng dit goed door elkaar.
  • Leg in het midden, in de lengte, op elke omelet de helft van het tonijnmengsel en rol deze op.
  • Snijd de rol in 8 stukjes en zet eventueel vast met een satéprikker.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply