Tosti’s, we kennen ze vooral met ham en kaas, maar je kunt ze op zoveel meer manieren beleggen! Deze tosti is lekker als lunch, maar doet het ook zeker goed als avondeten, samen met bijvoorbeeld een kopje soep.
De tosti is belegd met ingrediënten die je niet zo snel voor een tosti zult bedenken, toch passen de smaken goed bij elkaar en door de 2 soorten kaas wordt de tosti lekker ‘cheesy‘.
Je kunt deze tosti het beste bereiden in een tosti ijzer of tussen 2 grill-platen.
Ingrediënten:
- 4 donkerbruine boterhammen (ik haal altijd ‘stevig donker meergranen’ bij de Albert Heijn)
- mosterd
- 5 kleine augurkjes
- 2 ‘plukjes’ zuurkool
- 30 gram fetakaas
- handje geraspte kaas
Bereidingswijze:
- Besmeer 2 boterhammen met de mosterd.
- Verkruimel de feta boven de boterhammen.
- Snijd de augurkjes in de lengte doormidden en leg op elke boterham 5 halve augurken.
- Verdeel de zuurkool over de boterhammen en top af met wat geraspte kaas.
- Bak de tosti’s in een tosti-ijzer of tussen 2 grillplaten tot de kaas goed gesmolten is.
No Comments