Dit recept met vegetarische noedels in groentebouillon is echt zo’n ideaal eenpansgerecht. Door de noedels gaar te koken in groentebouillon met sojasaus, krijgt dit gerecht extra veel smaak.
In dit gerecht gebruik ik Thaise wokgroente. Daar zitten vaak pepertjes in en dat past heel goed bij dit gerecht: lekker een beetje pittig.
Verder is er niets moeilijks aan dit gerecht: olie verwarmen, één voor één de ingrediënten erbij en het staat zo op tafel!
Ingrediënten:
- 200 gram noedels
- 400 gram Thaise wokgroente
- 175 gram plantaardige kipstukjes van Vivera
- 500 ml water
- 1 blokje groentebouillon
- 2 el sojasaus
- 2 tenen knoflook
- gebakken uitjes
Bereidingswijze:
- Verwarm wat olijfolie in een wokpan en bak de plantaardige kipstukjes gaar.
- Hak de knoflook fijn en voeg toe aan de plantaardige kipstukjes
- Voeg vervolgens de wokgroente toe en bak 5 minuten mee.
- Laat het groentebouillontablet oplossen in 500 ml kokend water en voeg toe aan de wokpan samen met de sojasaus. Verkruimel vervolgens de noedels hierboven en laat 10 minuten koken, totdat de noedels gaar zijn.
- Serveer in diepe borden en top af met gebakken uitjes.
Tip:
- Ook lekker met een gebakken eitje en pindasaus!
Zin gekregen in meer eenpansgerechten? Bekijk dan eens het recept rode rijst, met zalm, broccoli en groene asperges!
Heb jij dit recept of een ander recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?
No Comments