0

Vegetarische pitabroodjes

Deze vegetarische pitabroodjes lijken misschien een maaltijd voor een ‘cheatday‘, maar niets is minder waar. In veel pitabroodjes zitten toegevoegde geraffineerde suikers, maar degene die ik in dit gerecht gebruik, zijn 100% natuurlijk! Verder is de Tikka masala een heerlijke kruidige pasta met ook alleen maar pure ingrediënten. Op deze manier kun je dus heerlijk en toch gezond eten! Daarbij is dit vegetarische gerecht in 15 minuten klaar!

Ingrediënten voor 6 pitabroodjes:

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Verwarm wat olijfolie in een wokpan en wok de roerbakreepjes krokant.
  • Voeg de Tikka masala toe en wok 1 minuut mee.
  • Snijd de champignons en paprika in stukjes en voeg toe aan de roerbakreepjes. Wok 3 minuten mee en voeg dan de wokgroente toe en wok 5 minuten mee.
  • Verwarm ondertussen de pitabroodjes ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven.
  • Haal de pitabroodjes uit de oven en snijd doormidden. Besmeer de binnenkant met aioli en vul met het groentemengsel.

Heb je zin in meer pitabroodjes? Probeer dan ook eens deze pita’s met jackfruit.

Heb je dit recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply