0

Yoghurttoast met bosbessen

Razendpopulair is de yoghurttoast op het moment en ik begrijp wel waarom! Deze toast is net een dessert, maar wordt gegeten als ontbijt of lunch. Gelukkig kan dat ook gewoon, want het is helemaal verantwoord. Met slechts een paar simpele ingrediënten tover je dit krokante broodje op tafel.

Qua topping kun je natuurlijk variëren. Wat dacht je van aardbeien, framboosjes, kokosbloemsuiker, geschaafde chocolade, kokossnippers….? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Ingrediënten voor 2 sneetjes yoghurttoast:

  • 2 boterhammen naar keuze
  • 2 a 3 el yoghurt
  • 1 ei
  • 1 el agavesiroop of honing
  • flinke snuf kaneel
  • handje bosbessen

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Meng de yoghurt met het ei, de agavesiroop/honing en de kaneel tot een egaal papje.
  • Druk het zachte gedeelte van het brood in met je vingers, zodat er een kuil(tje) ontstaat.
  • Verdeel het yoghurtpapje over de broodjes.
  • Bestrooi met de bosbessen en bak in 15 minuten de yoghurttoast af in een voorverwarmde oven.

Zin in meer van dit soort lekkere baksels? Kijk dan eens op de ontbijtpagina van Trood.

Heb jij dit recept of een ander recept gemaakt? Laat dan even een berichtje achter. Of tag mij in jouw foto op Facebook of Instagram. Dat vind ik leuk! Vergeet je niet de #trood te gebruiken?


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply