0

Zustainabox Jacob

Wat een verrassing altijd weer de Zustainabox als deze binnenkomt. Deze keer de Jacob’s Zustainabox met weer allemaal vegan en plasticvrije producten die een low impact hebben!

Met de Zustainabox kun je in kleine stapjes het roer omgooien naar een duurzamer leven: je vervangt je huidige producten door de producten uit de Zustainabox! Goed voor jou en goed voor de wereld.

Je kunt lid worden van de Zustainabox. In dat geval ontvang je iedere 2 maanden een verassingsbox met 5 tot 7 producten. Je betaalt omgerekend €5 per week voor deze box en daarmee krijg je 20% op de winkelwaarde van de producten. Wat ik zelf vooral heel leuk vind, is dat het altijd weer een verrassing is wat er in de Zustainabox zit. Echt een cadeautje dus.

Benieuwd geworden? Met de kortingscode TROOD krijg jij 15% korting op je eerste box!

Nu wil je natuurlijk weten wat je in de box kunt vinden… daar gaan we!

We beginnen met de Hangtuintjes van Baza. Als er iemand geen groene vingers heeft, dan ben ik het wel. Ik hoef maar naar een plant te kijken en hij begint al te hangen en binnen een paar dagen heeft de plant het loodje gelegd. Op de één of andere manier hou ik maar weinig planten in leven:(. Maar de hangtuintjes van Baza kunnen niet misgaan! Het enige dat ik hoef te doen is de biologische aarde in het zakje te gooien, een aantal zaadjes er in te drukken en te besproeien met een plantenspuit en tadaaaa na een paar dagen heb je je eigen kruiden gekweekt. Echt waar… als ik het kan, kan jij het ook! Zo heb je altijd je eigen kruiden in huis. Staat niet alleen leuk in de keuken, scheelt ook in de portemonnee!

Wie maak je niet blij met chocolade? Heerlijk vind ik het om een stukje (of meer…) te nemen bij een kopje thee! Kan ik echt van genieten. Deze repen van Lovechock zijn niet alleen lekker, maar ook vegan, rauw en biologisch. De repen zijn duurzaam geproduceerd én de boer heeft ook een eerlijke prijs gekregen. Daar begint deze reep nog een stuk lekkerder van te smaken!

Wat dit is? Dit is een zero waste potje van Lamazuna om bijvoorbeeld je DIY producten in te bewaren! Je kunt bijvoorbeeld je eigen shampoo maken of je eigen lippenbalsem. Allemaal duurzaam… maar waar bewaar je het dan in? Ee plastic potje is niet duurzaam en het doet meteen af aan je DIY-product. Dus dit glazen potje met aluminium deksel van Lamazuna is ideaal! Glas en aluminium zijn recyclebaar en dat is weer goed voor het milieu. In het potje past 100ml, dus handig om mee te nemen tijdens een weekendje weg.

Man of vrouw… je hebt een scheermesje nodig… Helaas zijn de meeste mesjes van die plastic wegwerp mesjes en gaan ze niet heel lang mee. Dat betekent dat je steeds nieuwe mesjes koopt. Zonde! Tijd voor dit herbruikbare en roestvrijstalen scheermesje van Zero Waste Club. Werkt supergoed, is duurzaam en gaat veel langer mee. Ook dit scheelt dit weer in de portemonnee!

Ruikt lekker, voelt lekker en is boterzacht…. de natuurlijke bodylotion van Lamazuna. Je kunt van alles met dit te leuke blokje. Wanneer je het tegen je huid aanhoudt, zal het door de warmte zacht worden en kun je het gebruiken al bodylotion. Maar het werkt ook perfect als lippenbalsem. Het cacaoboterblokje is gemaakt van biologische ingrediënten. Ook de verpakking is duurzaam want: recyclebaar! Het cacaoboterblokje is in de vorm van een Frans taartje, is toch te schattig. Misschien wel het allerbelangrijkste: je bespaart 2 plastic cosmeticaflessen door deze bodylotion te gebruiken. Goed voor jou en je portomonnee en goed voor het milieu. Iedereen blij! En oja, je kunt deze natuurlijk goed bewaren in het potje van Lamazuna!

Lid worden kan via de website van Zustaina! Met de kortingscode TROOD krijg je 15% korting op je eerste box!

*Ik publiceer alleen, wanneer ik zelf volledig achter het product sta. Ik review naar waarheid en geef daarin mijn eerlijke mening.


Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply